Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
WAU, to je ale rozdiel! Táto žena schudla 65 kíl a vyzerá fantasticky
Zdielať na

WAU, to je ale rozdiel! Táto žena schudla 65 kíl a vyzerá fantasticky

Zdroj: Profimedia

Aj vy sa stále snažíte schudnúť, ale nedarí sa vám? Možno bude pre vás práve táto žena tou najlepšou motiváciou!

Až keď sa ocitla na hranici života a smrti, uvedomila si, ako veľmi chce žiť a radikálne zmenila svoj život a prístup k svojmu zdraviu. Pozrite sa na neuveriteľnú premenu tejto ženy!

Aj Erika Barkolová viditeľne schudla vďaka relácii Reštart...

Austrálčanka Melissa Mouawad (29) mala od malička pre jedlo slabosť, čo sa časom prejavilo na jej postave. Po niekoľkých neúspešných pokusoch s diétami konečne zmenila životosprávu, začala cvičiť a dnes je takmer na nepoznanie.

Kvôli nadváhe jej hrozil infarkt

Mellisa bola už v osemnástich rokoch tak obézna, že musela nosiť oblečenie pre tehotné.

“Bola som už od detstva posadnutá jedlom, často som sa vkrádala do kuchyne aj neskoro večer a vyjedala som chladničku,” spomína mladá žena, ktorá mala v jedálničku najmä fast foodovú stravu, sladké jedlá a sladkosti a tiež litre sladených nápojov.

„Až keď ma lekári varovali, že sa mi zhoršuje cukrovka a hrozí mi srdcový infarkt, uvedomila som si, že musím okamžite zmeniť svoj život,“ dodáva.

Takto vyzerala predtým...

Profimedia

Zmena ako hrom!

Mellisa sa už nespoliehala na žiadne diéty, ale jednoducho svoj jedálniček kompletne upravila. V prvom rade vylúčila všetky hotové a sladké jedlá a tiež sladené nápoje a do stravy zaradila viac bielkovín, čerstvého ovocia a zeleniny a tiež zdravé tuky.

"Začala som cvičiť v posilňovni, strážiť si stravu a vtedy mi začala váha naozaj klesať," tvrdí Melissa, ktorá sa najskôr počas skupinových cvičení schovávala vzadu, aby ju nikto nevidel. Postupne sa ale posúvala do prednej časti miestnosti a časom začala cvičiť aj sama .

Dnes cvičí šesťkrát týždenne po hodine, sústreďuje sa na vzpieranie, ale nevynecháva ani kardio cvičenia, ktoré ju udržujú v zdravej kondícii. Jej postava je preto nielen štíhla, ale aj vyrysovaná.

Profimedia

Mellisa dosiahla fantastické výsledky a zhodila viac ako polovicu svojej váhy. Cíti sa ako nový človek a presne tak aj vyzerá, dokonca sa nedávno vydala. Pozrite sa, aká nádherná nevesta z nej bola. 

Profimedia

Jej úžasná premena dnes motivuje mnoho ďalších žien, možno sa k nim pridáte aj vy!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie