Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vyzerajú ako krásny párik, však? Budete prekvapení, keď zistíte, o koho naozaj ide!
Zdielať na

Vyzerajú ako krásny párik, však? Budete prekvapení, keď zistíte, o koho naozaj ide!

Zdroj: Instagram/jhnguyeners

Táto fotografia spôsobila hotový internetový ošiaľ! Mladému mužovi gratulovali ku krásnej priateľke, niektorí si mysleli, že je to jeho sestra. Pravda je však úplne iná!

Jonathan Nguyen (22) z Los Angeles pochádza z Vietnamu a na sociálnej sieti rozpútal hotové šialenstvo. Za všetko môže fotografia, na ktorej pózuje so svojou mamou, ktorá vyzerá úplne ako jeho rovesníčka.

Ani krásnej Diane Mórovej by nikto jej vek netipoval...

Skutočný vek krásnej sexi maminy jej syn neprezradil, ale je isté, že vyzerá minimálne o polovicu mladšie. Neskutočné, že táto žena má dávno dospelého syna!

Instagram/jhnguyeners

Aké je jej tajomstvo?

Kým Jonathan ani jeho mama neprezradili, koľko má v skutočnosti rokov, s jej trikmi a rituálmi, ktorými si udržuje mladistvý vzhľad tajnosti nerobia.

Krásna mamina cvičí každý deň, nekonzumuje žiadne spracované potraviny a stravuje sa podľa pravidiel Keto diéty, píše denník The Sun. Samozrejmosťou je tiež dôkladná starostlivosť o pleť a pokožku.

Jonathan dodal, že ho obrovský boom kvôli jeho mame prekvapil a ona rozhodne netúži byť žiadnou internetovou hviezdou.

„Moja mama je veľmi plachá a rozhodne nemá záujem o ďalšiu publicitu. Chce pre mňa iba to najlepšie a radšej sa drží v úzadí,“ dodal jej syn, ktorý je na ňu právom pyšný.

Wau, vyzerá perfektne, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/ByfESMXB2-s/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bneffg5h4CW/?utm_source=ig_embed

 

Súvisiace články

Najčítanejšie