Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manželia zhodili dokopy vyše 100 kíl: Neskutočné, ako vyzerajú teraz!
Zdielať na

Manželia zhodili dokopy vyše 100 kíl: Neskutočné, ako vyzerajú teraz!

Zdroj: Profimedia

Tento pár je perfektným príkladom toho, že vo dvojici sa chudne lepšie. Kilám navyše dali definitívne zbohom a konečne si užívajú život a jeden druhého.

Marie (32) a Corey (30) Martin zo Severnej Karolíny holdovali nezdravému životnému štýlu a prejedaniu. Keď obaja výrazne prevýšili váhu sto kilogramov, rozhodli sa, že musia definitívne zmeniť svoj život.

Nadváha ich takmer zabila

Ako prvá sa do chudnutia pustila Marie po tom, ako ju v roku 2014 lekári upozornili, že ak neschudne, hrozí, že sa nedožije 30-tky.

Mladú žena táto informácia najskôr šokovala, ale následne ju motivovala k okamžitej zmene životosprávy. Neskôr sa k nej pridal aj jej manžel a obaja dosiahli fantastické výsledky.

Takto vyzerali predtým, ako začali chudnúť.

Profimedia

Predtým sa ich strava skladala z nezdravých, ťažkých a prázdnych jedál. Denne konzumovali jedlá z rýchleho občerstvenia ako napríklad pizzu, hamburgery, hranolky a každý deň sa napchávali sladkosťami. Ich denný príjem bol až 3-4-tisíc kalórií.

To všetko úplne vyradili z jedálnička a zaradili doňho zdravé potraviny s množstvom zeleniny a vlákniny, robia si rôzne smoothie a dodržiavajú pravidelný pitný režim. Cvičia spolu minimálne 3-4krát do týždňa v posilňovni, ktorú striedajú s prirodzeným pohybom najmä s ich malou dcérkou.

WAU! Neskutočný rozdiel!

Profimedia

Nový život si nevedia vynachváliť

„Mali sme príšerné stravovacie návyky, boli sme leniví a závislí od jedla, to všetko spôsobilo, že nám už v mladom veku chýbala energia,“ povedali manželia pre Daily Mail.

Zbavenie sa nadváhy, zdravá strava a pravidelný pohyb im pomohli nielen výrazne schudnúť, ale pocítili aj úžasný príval energie a napríklad aj obrovskú zmenu v sexuálnom živote.

Profimedia

„Vždy sme mali dobrý sexuálny život, ale s tým, ako si to užívame teraz, sa to nedá porovnať,“ pochvaľujú si manželia a teraz už aj rodičia dvojročnej dcérky.

Obaja veria, že sa už k starým návykom nikdy nevrátia a pri svojom zdravom spôsobe života plánujú zostať natrvalo. Držíme im palce!

Marie schudla úžasných 60 kíl a jej manželovi sa podarilo zhodiť 45 kíl! Vyzerajú skvelo, však?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie