Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dajú sa schudnúť dve kilá za tri dni? Vyskúšajte diétu, ktorú otestovala aj Beyoncé
Zdielať na

Dajú sa schudnúť dve kilá za tri dni? Vyskúšajte diétu, ktorú otestovala aj Beyoncé

Zdroj: instagram/Beyonce

Prísnu diétu Beyoncé podstupuje vždy, keď sa potrebuje dať rýchlo do formy. Zafunguje aj u normálnej ženy? Jedna ju na vlastnej koži vyskúšala a tu je výsledok!

Fitnes nadšenkyňa Keltie miluje pohyb všetkého druhu a vyskúšala už naozaj rôzne cvičenia. Populárna kanadská vlogerka sa dala nahovoriť, aby práve na sebe vyskúšala drastickú diétu populárnej speváčky, vďaka ktorej rýchle schudla. 

Ide o extrémnu diétu, ktorú Beyoncé spomenula v istom dokumente. V čom spočíva? Zo svojho jedálnička vyradila chlieb, jednoduché sacharidy, mäso, ryby, mliečne výrobky, cukor a alkohol. Pri pohľade na tento zoznam sa asi pýtate - čo vám teda ostáva jesť? To isté si povedala aj Keltie! Na raňajky si môžete zvoliť nejaké zeleninové smoothie alebo ovsené vločky s rastlinným mliekom. Na obed jedla Keltie prevažne kopec zeleniny s orieškami a semiačkami rôznych druhov. Na večeru si to zopakovala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m honestly only wearing a sports bra because I’m still sweating from watching GOT and Endgame ?

Príspevok, ktorý zdieľa Keltie O'Connor (@keltieoconnor),

Okrem extrémne zdravej a nízkokalorickej stravy, Beyoncé chudla práve vďaka pohybu a tancu. Denne spálila 1500-2000 kalórii, čo je naozaj veľa! Keltie tanec nahradila najmä cvičením. A výsledok?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A little BTS shooting with @peacecollective ? #homeiscanada ???

Príspevok, ktorý zdieľa Keltie O'Connor (@keltieoconnor),

"Prvé tri dni som nevládala. Hoci jem veľa zeleniny aj ovocia každý deň, jesť iba to, bolo zvláštne. Bola som neustále nafúknutá, no cítila som sa úplne bez energie. Na druhej strane, za tri dni som zhodila 2 kilá," zverila sa. Keltie však túto drastickú diétu nikomu dlhodobo neodporúča.

Súvisiace články

Najčítanejšie