Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Cvičila pravidelne, ale bez výsledkov: Stačila malá zmena a postavu má ako lusk!
Zdielať na

Cvičila pravidelne, ale bez výsledkov: Stačila malá zmena a postavu má ako lusk!

Zdroj: Instagram/rebeccafitness_eats

Krásna fitneska je na Instagrame veľmi populárna a inšpiruje tisíce žien. Len nedávno sa pochválila dokonalou postavou, za ktorú vraj vďačí zmene v cvičení.

Hoci Rebecca Catherine Smith pravidelne cvičila kardio, nespozorovala, že by sa jej postava nejako zmenila.

"Absolútne každý pohyb je zdravý, ale mal by sa striedať," myslí si krásna fitneska, ktorá sa kardio rozhodla zmeniť na posilňovanie. Táto malá zmena jej priniesla neuveriteľné výsledky!

Len nedávno zverejnila porovnávajúcu fotografiu. Na jednej je z čias, keď sa intenzívne venovala kardiu a na druhom zábere je odfotená po pár týždňoch, keď sa dala na posilňovanie. Na prvý pohľad je jasné, že posilňovanie jej perfektne vyformovalo svalstvo a vyzerá fantasticky!

https://www.instagram.com/p/BZCEEtFFEgc/

Ženy si často myslia, že posilňovanie nie je pre ne vhodné, pretože „príliš naberú“ a stratia zo svojej ženskosti. Keď sa pozriete na túto mladú ženu, presvedčí vás o opaku.

Prečo by mali posilňovať aj ženy?

Získajú silu a spevnia svalstvo

Pracovanie s váhami a hmotnosťou pomáha vyrysovať prirodzené ženské krivky a pomáha telu byť silnejším. Pevné bruško, sexi chrbát, ramená i prsia sú výsledkom pravidelného posilňovania.

Roztopia nadmerný telesný tuk

Rebecca povedala, že keď začala trénovať silové cvičenie namiesto kardia, jej telesný tuk zaznamenal masívny pokles. Vysvetľuje si to tým, že keď sa zvýši vaša svalová hmotnosť, zrýchli sa aj metabolizmus.

Zlepšia vzťah k jedlu aj k svojmu telu

Pri posilňovaní si uvedomíte, že jedlo nie sú len kalórie a čísla a nestačí sledovať ako vám ubúdajú, keď bežíte na páse.

Uvedomíte si, že jedlo je palivo, vaša pohonná hmota na dosiahnutie dobrých výsledkov. Samozrejme, nepatria sem jedlá plné prázdnych kalórií, ale tie s obsahom bielkovín, zdravých sacharidov a vlákniny.

Vyzerá naozaj perfektne, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/BamZzloFrvo/

https://www.instagram.com/p/BY1EIDylGFG/

https://www.instagram.com/p/BdlHk10FMSE/

https://www.instagram.com/p/BgCOmWaFrSG/

https://www.instagram.com/p/BoE-PZoFkot/

Súvisiace články

Najčítanejšie