Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kvôli nadváhe sa skrývala, teraz konečne schudla: O 60 kíl ľahšia vyzerá super!
Zdielať na

Kvôli nadváhe sa skrývala, teraz konečne schudla: O 60 kíl ľahšia vyzerá super!

Zdroj: Profimedia

Mladá žena sa až tak hanbila za svoje kilá navyše, že prestala chodiť do školy a zostala zatvorená doma. Nakoniec sa jej podarilo nakopnúť a dosiahla výsledky, ktoré inšpirujú mnohých ďalších ľudí.

Američanka Michelle Farraj (19) sa uzavrela pred okolitým svetom a smútok a depresiu neustále zajedala. Konzumovala veľké množstvá cestovín, fast foodových jedál, ale aj čokolády a sladkostí.

Dokázala to!

„Nenávidela som svoje telo, nemohla som sa na seba ani pozrieť,“ spomína Michelle, ktorá sa v jeden deň zobudila a uvedomila si, že musí okamžite zmeniť svoj život! 

Profimedia

Po konzultácii s lekármi podstúpila najskôr bandáž žalúdka, ktorá jej veľmi pomohla k celkovej zmene životného štýlu.

Michelle sa stravuje zdravo a vyvážene a porcie jedla výrazne zmenšila. Cvičí 6-krát do týždňa a cíti sa konečne skvelo a plná energie. Zhodenie nadváhy absolútne zmenilo aj jej psychiku, vrátilo sa jej sebavedomie a konečne môže pokračovať aj v štúdiu.

Za jeden rok schudla fantastických 63 kilogramov! 

Profimedia

„Predtým som sa cítila veľmi zle, nedokázala som ani poriadne sedieť na stoličke,“ spomína na ťažké obdobie mladá žena, ktorá sa k starému spôsobu života už rozhodne nechce nikdy vrátiť.

Michelle je odhodlaná pokračovať v svojej premene ďalej, najbližšie ju čaká odstránenie prebytočnej kože, ktorou sa navždy zbaví svojich zlých spomienok. Držíme jej palce!

Profimedia

Reštart - nová televízna šou na JOJke, vám ukáže, že nikdy nie je neskoro urobiť niečo pre seba. Staňte sa svedkami toho, ako sa sedemnásť obyčajných ľudí vydá za šťastím a zmenou, ktorá bude trvalá.

Sledujte reláciu Reštart každú stredu o 21:30 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie