Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Veľký horoskop na február: Koho čaká nová láska a kto bude úspešný v práci?
Zdielať na

Veľký horoskop na február: Koho čaká nová láska a kto bude úspešný v práci?

Zdroj: Profimedia

Pre každé znamenie zverokruhu si druhý mesiac v roku pripravil niečo iné. Čakajú vás nové výzvy, finančné prilepšenie, alebo budete riešiť najviac vzťahy?

Čo si pre vaše znamenie pripravili hviezdy na mesiac február? Zistite to hneď!

Baran

Vo februári budú ľudia narodení v znamení Barana bojovať s náladovým Marsom, ktorý sa do polovice mesiaca podpisuje na medziľudských vzťahoch v láske i kariére. Nezadaní by si mali nechať zájsť chuť na hľadanie novej lásky, pretože vás prípadný ctiteľ či ctiteľka rozčuľujú aj letmým pohľadom. Na začiatku mesiaca sú rizikové aj financie, kde Urán zvádza k unáhleným krokom. Nad vodou vás našťastie držia skvelí priatelia.

Profimedia

Býk

Prvá polovica mesiaca trpí pod vplyvom neposedného Merkúru, kvôli ktorému sa Býci nemôžu sústrediť na žiadnu aktivitu. Venujte sa rutinným úlohám a dôležité záväzky posuňte na dobu po 15. februári. Vtedy sa vám začne výrazne dariť. Pripravte sa na obdobie ako stvorené pre nájdenie novej lásky. Máte veľa ctiteľov a najšťastnejším dňom na stretnutie novej lásky je 28. február.

Blíženci

Milí Blíženci, nebojte sa vo februári celému svetu ukázať svoju bystrosť. Hlavne začiatok mesiaca sľubuje isté príjemnosti pre telo i dušu. Prioritou je váš spoločenský život. Chcete sa baviť a spoznávať nové tváre, čo môže byť u zadaných kameňom úrazu. Vesmírni guruovia ale ukazujú, že sa tentoraz dostanete z každej patálie.

Profimedia

Rak

Milí Raci, začiatok mesiaca nebude žiadna veľká výhra, ale vedzte, že s ďalšími dňami sa to začne zlepšovať. V prvej dekáde treba počítať s konfliktnou atmosférou spôsobenou kvadratúrou Marsu. Zadaní si budú častejšie skákať do vlasov so svojou polovičkou, nezadaní nebudú mať náladu na hľadanie novej lásky. Z finančného hľadiska sa majte na pozore pred tendenciou utrácať za pekné veci, ktoré si však nemôžete dovoliť.

Lev

Ani v druhom mesiaci roka sa nemusíte báť, že by ste prišli o priazeň vesmírnych velikánov. Šťastná hviezda prináša Levom expanziu vo všetkých mysliteľných smeroch. Prvá polovica mesiaca je naplnená optimistickým videním sveta a skvelé chvíle vás čakajú najmä v láske a financiách. Od 15. vás môže rozhnevať Mars so svojimi výkyvmi nálad. Bude vám chýbať dostatok trpezlivosti pre riešenie náročných pracovných úloh.

Profimedia

Panna

Aký mesiac sľubuje február Pannám? Vyzerá to tak, že sa citový život prebúdza zo zimného spánku a vy dostanete to, po čom dlho prahnete. Ste znamením, o ktorého sexuálnej energii nemožno pochybovať. Tá k vám na začiatku mesiaca láka vhodné náprotivky, ale určite by ste sa nemali unáhliť. Niekoho významného sľubujú hviezdy na konci mesiaca. Zadaní by si mali obnoviť dôveru v svojej drahej polovičke.

Váhy

Milé Váhy, vo februári to bude ako na horskej dráhe. Na jednej strane si užívate priazeň Merkúru, vďaka ktorému ste húževnatí a dokážete sa popasovať s každou ťažkosťou. V láske sa musíte preniesť cez nedôveru v opačné pohlavie. Zadaní sa do polovice mesiaca dostanú do častejších hádok s drahou polovičkou, nebude sa vám dariť ani vo finančnej sfére. Na investície si dajte pozor hlavne 26. februára.

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, váš sexepíl pomôže nájsť novú známosť nezadaným. A navyše, nepôjde o obyčajný flirt, ale o perspektívny vzťah. Zadaných zachraňuje od nezhôd a stereotypu Merkúr, vďaka ktorému máte veľa skvelých nápadov, ako zatočiť s rutinou. Menšie komplikácie sa objavia na domácej pôde. Niekto z príbuzných nebude súhlasiť s vašimi názormi na výchovu. Ale nevzdávajte to!

Strelec

Strelcom február sľubuje vzrušujúcu smršť vo vzťahoch. Hľadáte novú lásku? Potom sa v období valentínskych osláv vydajte do spoločnosti. Osobité kúzlo sa vám nedá uprieť.  Jupiter s Merkúrom navyše otvárajú skvelé príležitosti v zamestnaní. Zlom v kariére sa odrazí aj na finančnom poli. Pozor by ste si mali dávať na administratívne záležitosti.

Profimedia

Kozorožec

Kozorožci sa dočkajú návratu radosti zo života! Ste uvoľnení a vďaka postaveniu Marsu vám nechýba fyzická aj duševná energia. Inklinujete k voľnočasovým aktivitám, baví vás spoločenský ruch a cestovanie. Čomu sa naopak do 14. februára budete vyhýbať oblúkom, je práca. Na profesijnom poli vás totiž vytáčajú nadriadení a svoje rozladenie nedokážete prehryznúť. Druhá polovica mesiaca bude z tohto pohľadu o poznanie veselšia.

Vodnár

Milí Vodnári, prvé dve februárové dekády prebiehajú pod vplyvom samotného Veľkého Ducha. Cítite sa fyzicky odolní a máte veľa energie pre trúfalé plány. Prejaví sa to najmä v zamestnaní, kedy sa vám bude dariť nadväzovať cenné kontakty a odvádzať brilantné výsledky. Do 14. sa snažte stihnúť najdôležitejšie úlohy a načerpajte motiváciu do ďalšej polovice mesiaca. Nezadaní by túto dobu mali využiť pre hľadanie novej lásky.

Profimedia

​Ryby

Február symbolizuje pre Ryby fantastické obdobie. Vychutnávate si romantickú náladu, ktorá vás obklopuje na každom kroku. Vesmír plní jedno želanie za druhým a jeho vplyv sa najciteľnejšie prejaví na milostnom živote. Kňažka lásky sa stará, aby ste nezostali osamelí ako kôl v plote, ale našli ste svoju spriaznenú dušu. Po 11. februári začnete žať sladké plody svojho úsilia aj v zamestnaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie