Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šokujúce FOTO: Bývalá tanečnica ukázala silikónom zdeformované pozadie
Zdielať na

Šokujúce FOTO: Bývalá tanečnica ukázala silikónom zdeformované pozadie

Zdroj: Profimedia

Tak toto je snáď najlepšie varovanie pre všetky ženy, ktoré rozmýšľajú o lacnejších možnostiach plastických zákrokov. Túto ženu poznačili na celý život!

Bývalá tanečnica Tomi Conte (33) si nechala pomocou ilegálnych silikónových injekcií zväčšiť pozadie už pred desiatimi rokmi, no hrozivé následky jej zostanú navždy. Nechýbalo veľa a kvôli honbe za väčším pozadím mohla prísť aj o život.

Tomi si zarábala ako tanečnica, ale keď si začala všímať svoje konkurentky, zistila, že vďaka väčším a plnším zadkom, všetky zarábajú viac. Keď dostala ponuku pomôcť si ku krajšiemu pozadiu lacnejšou cestou, neváhala ani chvíľu.

S výsledkom bola nadmieru spokojná, ale po krátkom čase si ich kvôli zápalu a ohrozeniu života, musela nechať odstrániť. Tomi po tomto zákroku zostalo pozadie totálne zdeformované, pripomínalo dve prasknuté a vyfučané lopty.

Profimedia

Tomi nosila roky vypchávky na zadku a hendikep zakrývala vrstvami oblečenia. Nakoniec nabrala odvahu a so zdeformovaným pozadím sa obrátila na známu reality šou, v ktorej sa snažia extrémne nepodarené zákroky napraviť.

Profimedia

V prípade bývalej tanečnice sa žiadny zázrak nedal spraviť, ale pozadie jej pomohli aspoň čiastočne napraviť.

Tomi verí, že jej príbeh a odstrašujúce fotografie pomôžu ďalším mladým dievčatám, aby nespravili rovnakú chybu, ako pred rokmi spravila ona...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie