Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Celebrity na Zlatých glóbusoch zatienila neznáma žena: Pobaví vás, ako TO dosiahla
Zdielať na

Celebrity na Zlatých glóbusoch zatienila neznáma žena: Pobaví vás, ako TO dosiahla

Zdroj: Twitter

Popularita sa dá získať rôznymi spôsobmi, o čom vás presvedčí aj táto žena, o ktorej sa odrazu hovorí po celom svete. Ako sa jej to podarilo?

Na 76. ročníku udeľovania Zlatých glóbusov sa objavili takmer všetky najväčšie hviezdy filmového plátna. Slávne dámy v prekrásnych róbach však zatienila mladá kráska, ktorá sa “úplne náhodne” vyskytla v záberoch mnohých celebrít.

Kto je tá záhadná žena?

Mnohí si neznámu dievčinu pri prezeraní záberov zo Zlatých glóbusov všimli, a tak sa začali zaujímať, o koho vlastne ide?

Sympatická hnedovláska v modrých šatách mala v tento veľkolepý večer špeciálnu úlohu – roznášať vodu značky Fiji, ktorá je oficiálnym partnerom a dodávateľom osviežujúcej vody pre toto podujatie už tretí rok.

"Fiji Water Girl" si na ponúkanie vody našla vždy také miesto, že sa jej podarilo objaviť sa priamo v záberoch tých najväčších celebrít. Úplne “náhodne” sa tiež v tejto chvíli stihla usmiať priamo do objektívu.

Twitter

Fiji kráska sa tak môže pochváliť zábermi s Nicole Kidman, Dakotou Fanning, Jimom Carreym a množstvom ďalších celebrít.

Na sociálnych sieťach si ľudia okamžite mladú hostesku všimli a navrhli jej špeciálnu cenu za vedľajšiu úlohu. Ona dokázala, že jej zmysel pre humor naozaj nechýba a založila si vlastný účet pod názvom "Fiji Water Girl," kde zhromažďuje svoje úlovky, ale aj rôzne paródie, ktoré jej ľudia začali posielať.

Ktovie, či to robila naozaj len zo zábavy, alebo dúfa, že sa takto dostane k nejakému zaujímavejšiemu fleku. V každom prípade nás pobavila…

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Pozrite si prekrásne róby celebrít, ktoré na Zlatých glóbusoch zažiarili najviac!

A tu nájdete kompletný prehľad víťazov z odovzdávania Zlatých glóbusov za rok 2018.

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie