Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľký horoskop na rok 2019: Prinesie vám šťastie a úspech alebo skôr starosti?
Zdielať na
Relax a zdravie

Veľký horoskop na rok 2019: Prinesie vám šťastie a úspech alebo skôr starosti?

Zdroj: Profimedia

Prichádzajúci rok bude vraj poriadne akčný a týka sa to tak súkromia a vzťahov, ako aj pracovnej oblasti a financií. Čo prinesie práve vášmu znameniu?

Bude to obdobie, v ktorom sa ľudia budú snažiť mať prehľad a získať viac peňazí a tiež väčší prospech z práce. Veľa vecí si budeme musieť vybojovať, aby sme získali to, po čom túžime. Budeme sa musieť učiť byť viac praktickí a viac premýšľať. Mnoho ľudí bude riešiť aj vzťahy a otázku vernosti i sexuality.

Čo prinesie rok 2019 jednotlivým znameniam vám prezradí astrologička Martina Boháčová.

Baran

Rok 2019 bude pre Baranov rokom kariéry, postupu a nových projektov. Budú si musieť vybudovať autoritu, ktorú bude uznávať ich okolie. Rok 2019 im tiež ponúkne veľa príležitostí, ako si zdvihnúť životnú latku o niečo vyššie. Potrebujú k tomu ale nájsť správnych ľudí. V novom roku si budú musieť rozmyslieť, čo je pre nich priorita a v akej oblasti chcú dosiahnuť úspech. Tiež si budú musieť uvedomiť, že tu žijú sami za seba. Čaká ich nová cesta, ktorá sa bude týkať kontaktov s cudzinou, a rozvoj nastane u tých Baranov, ktorí píšu, učia alebo pracujú v médiách.

Býk

V roku 2019 budú Býci zápasiť s úradmi a budú musieť dávať dohromady nejaké papiere, najmä okolo majetku. Pozor na úrady, nezahrávajte sa s nimi! Budete sa musieť naučiť byť väčší diplomati a dohodnúť si nové podmienky, v ktorých budete ochotní fungovať. Podľa toho, ako si ich dohovoríte, tak sa vám bude dariť v oblasti financií. Bude to rok vhodný pre investície, čas na zveľadenie domu či bytu, alebo nákup nových vecí. Býkov bude tiež lákať cestovanie a pohyb vo voľnej prírode. Väčšina Býkov začne túžiť po nových sexuálnych skúsenostiach. Pozor na nerozumné zadlžovanie!

Blíženci

Rok 2019 budú mať Blíženci veľmi plodný. Budú sa viac učiť, prednášať, tvoriť. Dôležité je, aby nestrkali nos do vecí, do ktorých im nič nie je. V novom roku bude pokračovať tiež téma okolo financií a majetku. Vďaka novému vzdelaniu môžu dostať novú prácu alebo si v práci polepšiť. Tiež sa v novom roku presvedčia o tom, že je potrebné veci doriešiť a že povrchnosť sa nevypláca. V roku 2019 budú riešiť aj zdravie a zdravý životný štýl. Je možné, že stretnú nového životného alebo pracovného partnera. Dariť sa bude tým, ktorí pracujú v službách alebo s klientmi.

Rak


Rakov čaká v novom roku veľa aktivít. Budú musieť prejsť krízami, týkajúcich sa peňazí alebo domova. Rok 2019 bude pre Rakov hlavne o vzťahoch, mnoho z nich sa bude musieť vyrovnať s tým, čo prežili v minulosti. Rozhodne by sa nemali bezhlavo vrhať do vzťahov. Mali by si hlavne uvedomiť svoju osobnosť a začať sa viac milovať. Stanoviť si pevné pravidlá, podľa ktorých budú fungovať. Celý rok budú musieť Raci kontrolovať, čo podpisujú, budú riešiť papiere a dohody z minulosti. Dariť sa bude Rakom, ktorí pracujú v zdravotníctve.

Lev

Rok 2019 bude v znamení partnerských vzťahov. Levy musia pracovať na svojom vzťahu tak, ako nikdy. Nutné je komunikovať a byť s partnerom čo najviac. Ak je nejaký Lev sám, môže nadviazať nový vážny vzťah. Levy budú veľa riešiť deti. Ak deti nemajú, budú po nich túžiť. Plodnosť Levov sa nemusí prejaviť len novým prírastkom, ale tiež novým projektom či prácou. V roku 2019 budú pôsobiť energie, ktoré budú Levov učiť, aby lepšie spolupracovali s okolím. Pozor na romániky v práci, nemuselo by to dobre dopadnúť. Nutné je zapracovať aj na svojom zdraví a zbaviť sa zlozvykov.

Panna

V roku 2019 budú Panny riešiť hlavne bývanie. Téma, kde a s kým budú bývať, pre nich bude zásadná. Budú si vytvárať domov inak. Novo ho zariaďovať, alebo sa k nim niekto nasťahuje, alebo sa budú sťahovať ony. Počas nového roka majú Panny splodiť dieťa, ale nie každá Panna sa stane rodičom. Môžu tiež vytvoriť nejaký projekt, dielo, alebo niečo, o čo sa budú starať. Voľné Panny sa budú chcieť usadiť, zadané budú riešiť, či v súčasnom vzťahu zostávať. Čaká ich tiež dohoda so ženami, ktoré sú súčasťou rodiny.

Váhy

V novom roku stretnú Váhy zaujímavých ľudí a partnerov z minulosti. Budú hľadať cestu k svojim súrodencom. Kto ich nemá, bude po nich intenzívne túžiť. Začnú sa tiež vzdelávať, aby držali krok s dobou. Dariť sa bude Váham, ktoré pracujú v školstve alebo vo vzdelávacích agentúrach. V roku 2019 ich čaká náročný rok na vybavovanie na úradoch. Bude to ale aj rok plodný v tom, čo vytvoria. Muži narodení v znamení Váh si budú musieť ujasniť vzťahy so ženami v okolí aj v rodine. Kto nemá rodinu, vstúpi mu do života nová.

Škorpión

Škorpiónov čaká úrodný rok a bude sa im dariť hlavne finančne. Dostanú nový nápad, čakajú ich investície alebo nákupy. Presvedčia sa ale tiež o tom, že peniaze nie sú všetko a že je potrebné hľadať aj iné hodnoty. V roku 2019 budú Škorpióni svoju rodinu stmeľovať a pomáhať jej. Tí, ktorí túžia zmeniť prácu, to urobia. Budú tiež túžiť po dobrých vzťahoch so súrodencami. Pokračovať bude aj obdobie, ktoré bude po Škorpiónoch chcieť, aby sa vzdelávali. Podnikatelia by mali zapracovať na reklame a dať o sebe vedieť. Pozor na to, čo budete hovoriť, slová majú veľkú moc.

Strelec

Strelci budú v novom roku rásť a bude sa im dariť. Začnú viac zarábať a premýšľať viac obchodne. Budú hľadať nový a lepší spôsob, ako zarobiť. Bude ich zaujímať nová práca. Tí, ktorí sú spokojní so svojou prácou, zavedú množstvo noviniek, ktoré povedú k väčšiemu príjmu. Miera úspechu bude závisieť na ich akčnosti. Môžu však prísť aj smutnejšie okamihy, nejaké problémy alebo odchody ľudí z ich života. Strelci budú v novom roku premýšľať, prečo tu sú. Pozor na zradu, ktorá ich môže zaskočiť.

Kozorožec

Už v minulom roku prichádzali do života Kozorožcov nové príležitosti. Tento trend bude pokračovať. Postupne sa okolo nich bude všetko meniť. V roku 2019 nezostane kameň na kameni a všetko bude inak. Budú musieť pochopiť, že každá zmena bude pre ich prospech. Zmena životného štýlu a zmena pohľadu na životné situácie sa prejaví výraznejšie. Neurobte chybné rozhodnutia, ktoré by sa ťažko naprávali. Mali by ste si vytýčiť cieľ a ísť za ním. Budete musieť ale obetovať niečo zo svojho osobného života.

Vodnár

V roku 2019 si Vodnári užijú veľa nových situácií, pretože stretnú mnoho zaujímavých nových ľudí. Tí ich budú ovplyvňovať tým, ako myslia a čo robia. Mnohí Vodnári budú túžiť po zmene prostredia, pretože v tom bývalom sa nudili. V novom roku sa Vodnári budú chcieť hlavne baviť a užívať si. Pôjde to ale len u tých, ktorí sa naučili pracovať s financiami. Aj v roku 2019 budú riešiť úrady a autority. Nový rok im ukáže, aké je dôležité vážiť si ľudí vo svojom okolí. V roku 2019 sa budú od svojho okolia veľa učiť.

Ryby

V uplynulom roku Ryby museli neustále vybavovať nejaké dokumenty. Podľa toho, ako na sebe zapracovali, sa dočkajú v roku 2019 zhodnotenia. Je to pre nich obdobie, ktoré zhodnotí ešte viac snahy z minulosti. Ryby čaká povýšenie, postup v práci alebo začnú podnikať. Ryby, ktoré už podnikajú, zažijú veľký boom. Tie Ryby, ktoré sa ale nepripravili na život tak, ako sa od nich žiadalo, dostanú naopak od svojho okolia lekciu. Niektoré Ryby budú musieť zmeniť prostredie, v ktorom sa pohybujú.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie