Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najväčšia premena roka: Známa Slovenka dokázala to, o čom mnohé ženy len snívajú
Zdielať na

Najväčšia premena roka: Známa Slovenka dokázala to, o čom mnohé ženy len snívajú

Zdroj: Instagram

Stačí, ak si porovnáte jej fotky zo začiatku roka s tými aktuálnymi a do očí vám okamžite udrie premena, ktorou prešla. Erika Barkolová je dnes o viac ako desať kíl ľahšia a pýši sa super postavičkou.

Mnohé ženy sú so svojimi postavami nespokojné a rady by u seba niečo zmenili. Je úplne jasné, že pre krajšiu figúru treba aj niečo urobiť. Všetky začiatky sú ťažké, no keď sa odhodláte a nevzdáte, výsledok vás rozhodne poteší!

Erika pred premenou

Instagram

Instagram

​Rovnako to bolo aj u Eriky, ktorá si jedného dňa povedala, že sa musí dostať do formy. Začala menej, pravidelnejšie a zdravšie jesť a samozrejme, viac sa hýbať. Keďže ani ona nepatrí medzi tých pár vyvolených žien, ktoré môžu zjesť hocičo a neodrazí sa to na ich váhe. Ako moderátorka priznala, zaťala sa, vydržala a výsledok ju veľmi teší. Za rok sa jej podarilo schudnúť viac ako 10 kilogramov a konečne môže opäť nosiť svoje staré oblečenie, ktoré jej desať rokov ležalo v skrini.

Instagram

Instagram

​Erika totiž pred takmer desiatimi rokmi poriadne na sebe zamakala, vypracovala si super postavičku, a dokonca súťažila na fitnes súťažiach. Dnes je späť vo svojej najlepšej forme a my dúfame, že to moderátorke Topstaru aj dlho vydrží.

Súvisiace články

Najčítanejšie