Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Túžil po dokonalom úsmeve, preto si objednal umelé zuby: Tie tesáky by mu závidel aj Drakula
Zdielať na

Túžil po dokonalom úsmeve, preto si objednal umelé zuby: Tie tesáky by mu závidel aj Drakula

Zdroj: facebook

Prostredníctvom internetu si dnes môžete objednať všetko možné. A túto možnosť využil aj mladík, ktorý svojou voľbou pobavil tisícky ľudí po celom svete.

Jedno z top videí, ktoré tento rok zabavilo svet, patrí práve mladíkovi menom Ben. Tento študent jedného dňa zatúžil mať krásny hollywoodsky úsmev s dokonalými zubami.

Docieliť takýto chrup býva nielen časovo náročné, ale najmä finančne. Keramické fazety stoja hotový majetok a dovoliť si ich môžu len tí majetnejší. Často ich využívajú práve hollywoodske hviezdy. Zubná fazeta je tenká vrstva porcelánu, ktorá sa prilepí na vrchnú časť zuba, takže zakryje ten originálny.

facebook

​Ben si zvolil oveľa lacnejšiu a rýchlejšiu alternatívu. Za 50 eur si hotový chrup objednal z internetu. Keď mu prišiel domov balíček otvoril ho a vyskúšal si ho, pukol od smiechu. Jeho nové umelé zuby by sa hodili skôr na maškarný ples.

​Natočil sa a video okamžite poslal svojej kamarátke, ktorá ho zverejnila na sociálnych sieťach. Video bolo také zábavné, že sa začalo šíriť a stalo sa virálnym. Z Bena sa dokonca stala aj taká malá hviezdička a ľudia sa s ním chceli fotiť na ulici. Aj takýto úsmevný príbeh priniesol rok 2018.

Súvisiace články

Najčítanejšie