Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako cez sviatky nepribrať? TOTO je jediný spôsob, ktorý zaberá
Zdielať na

Ako cez sviatky nepribrať? TOTO je jediný spôsob, ktorý zaberá

Zdroj: Profimedia.sk

Nejaké to kilečko navyše sa po sviatkoch na každého z nás nalepí. Aj preto mnohí držia diéty a pôsty, aby si mohli dopriať o maškrtu navyše. Ako byť so sebou aj po Vianociach spokojní?

Všetko sa to nenápadne začína sladkosťami na Mikuláša a pomalé pojedane sladkostí a koláčov pokračuje cez Vianoce až do Silvestra.

Na začiatku roku 2019 sa mnohí z nás s hrôzou postavia na váhu a neveriacky pozerajú na jej ručičku, ktorá opäť ukazuje vyššie číslo. Aj preto sa mnohí snažia pred sviatkami zhodiť pár kíl, držia diéty a postia sa, aby si pri štedrovečernom stole mohli dopriať. Iní si zase zaumienia, že sa nebudú prejedať a tieto Vianoce určite zhodia. Omyl!

Profimedia.sk

​Ak sa v januári nechcete so zdesením postaviť na váhu, stačí dodržovať pár pravidiel. Aspoň v tom sa zhodujú mnohí výživoví experti. Cez sviatky rozhodne neplánujte chudnúť! Svoju myseľ nastavte tak, aby ste si hmotnosť udržali. Ráno by ste mali začať zdravými raňajkami a nie koláčmi a čokoládou, pretože tým budete v ten deň aj pokračovať. Zvážte aj porcie jedla a naberte si o čosi menej ako predošlé roky. To isté platí aj o koláčoch. Doprajte si, ale z mierou. Jednoduché, tak idete do toho?

pixabay

Súvisiace články

Najčítanejšie