Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Táto žena inšpiruje mnohé Slovenky: Schudla 37 kilogramov a cíti sa fantasticky
Zdielať na

Táto žena inšpiruje mnohé Slovenky: Schudla 37 kilogramov a cíti sa fantasticky

Zdroj: Facebook

Ako veľmi sa vám dokáže zmeniť život, ak schudnete desiatky kilogramov? Svoje o tom vie mladá manažérka z Bratislavy, ktorej sa nepáčilo to, čo videla v zrkadle, keď sa na seba pozrela.

Albena, pôvodom z Bulharska, je matka a vrcholová manažérka z Bratislavy, ktorá všetok svoj čas venuje rodine a najmä svojej práci. Popri povinnostiach jej donedávna neostával čas na seba. To si uvedomila, až keď sa jedného dňa pozrela na seba a vôbec sa jej nepáčilo, ako vyzerá.

Aj preto si povedala, že so sebou musí niečo urobiť. To sa jej aj podarilo! Za rok dokázala zhodiť neuveriteľných 37 kilogramov! Dnes sa cíti perfektne, je plná energie a je dôkazom, že zmeniť od základov svoj život sa dá, ak to naozaj chcete.

Albena pred chudnutím

Facebook

Albenina premena začala pri stravovaní. Na začiatku svoj jedálniček konzultovala s odborníkom, ktorý jej poradil čo, ako a kedy jesť, aby jej telo začalo spaľovať tuk. Až keď dala dole prvých 20 kilogramov, navštívila fitko. Tu sa pomaličky začala hýbať, samozrejme, pod dohľadom osobného trénera. Hoci spočiatku nemala na každodenný tréning čas, pohyb na dennej báze nevynechala. Základom bola aspoň chôdza, ku ktorej sa postupne pridalo cvičenie. Dnes navštevuje fitko trikrát týždenne, okrem toho sa vo voľnom čase venuje aj iným športom.

 

Albena priznáva, že sú dni, kedy sa jej nechce pohnúť. Vtedy zo svojej skrine vytiahne oblečenie veľkosti 46, ktoré si nechala ako spomienku na to, ako kedysi vyzerala. To u nej vždy zaberie.

 Pred a po premene

cvicte.sk

​Albenin príbeh je rozhodne inšpiráciou pre všetky ženy, ktoré nie sú so svojím telom spokojné a chcú vyzerať a cítiť sa lepšie! Ak neviete, ako so zmenou začať, pomôže vám video program na domáce cvičenie SUPER BODY dostupný v ON-LINE aj DVD verzii, pomocou ktorého môžete mať štíhle a pevné telo aj z pohodlia domova. Viac info nájdete na Supershape.

Súvisiace články

Najčítanejšie