Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Schudla 145 kíl, ale s týmto nepočítala: FOTO len pre silnejšie povahy
Zdielať na

Schudla 145 kíl, ale s týmto nepočítala: FOTO len pre silnejšie povahy

Zdroj: Instagram

Z Lexi sa stala hviezda Instagramu, keď započala svoju cestu chudnutia. Na jej začiatku vážila 219 kilogramov a za dva roky sa jej podaril malý zázrak. To však nie je všetko!

Lexi má 27 rokov a takmer celý život trpela nadváhou. Za svoje kilá navyše nevinila genetiku, ale zlú životosprávu.

Jeden deň ju kamarátka vyzvala, aby sa vzdala všetkých nezdravých jedál a začala sa hýbať. Lexi jej výzvu prijala a makala na sebe. Tak sa jej z 219 kilogramov za dva roky podarilo schudnúť neuveriteľných 145 kíl! A to všetko len vďaka pravidelnému športu a vyváženej strave.

Instagram

Instagram

​Celú svoju premenu krok po kroku zdokumentovala na Instagrame a stala sa vzorom pre mnohých ľudí. Donedávna jej predošlú váhu pripomínala už len prebytočná koža, ktorej bolo naozaj veľa!

Instagram

​https://www.instagram.com/p/BpsP6HrBiTY/

Tej sa zbavila operáciou, a to len pred pár dňami. Neuveríte, no chirurg jej odstránil vyše 3 kilogramov kože! Hoci nejde o príjemný pohľad, Lexi svoju operáciu a nadbytočnú kožu opäť verne zdokumentovala a uverejnila na sociálnych sieťach. Mladá žena chce všetkých, ktorí chudnú upozorniť, že hoci každý deň bojujú s cvičením, to najťažšie ich len čaká. „Ísť na operáciu bola jedna z najdesivejších vecí v mojom živote. Bola som z nej vystrašená a v hlave som si asi tisíckrát povedala, prečo neisť. Nakoniec som to dala a už teraz viem, nakoľko mi tento krok zmenil život. Odteraz to môže byť len lepšie!“ dodala ako motiváciu pre celý svet. Klobúk dole!

https://www.instagram.com/p/Bp0DFqzhxaZ/

Takto vyzerala týždeň po operácii

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie