Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Premena, z ktorej mrazí: Iba za 3 roky dobrovoľne pribrala vyše 130 kíl
Zdielať na

Premena, z ktorej mrazí: Iba za 3 roky dobrovoľne pribrala vyše 130 kíl

Zdroj: tumblr

Modelka prezývaná Lilith v minulosti trpela anorexiou a jedlo bolo pre ňu niečo zakázané, čoho mala naozaj málo. Potom v jej živote nastal obrovský zvrat.

Mladá žena sa v jednom zo zahraničných rozhovorov priznala, že vyrastala vo veľmi biednych pomeroch, žila aj na ulici a jedlo bolo niečo, čoho mala nedostatok. Aj preto sa cítila previnilo, keď si mala pochutnať na nejakej potravine.

Lilith pred pár rokmi

profimedia.sk

twitter

V lete 2017 a dnes

tumblr

Dnes by ste to na ňu nepovedali, keďže momentálne váži 188 kilogramov! A jediné, v čo dúfa je, že bude naďalej priberať, aby ju zapísali do Guinessovej knihy rekordov ako najťažšiu žijúcu ženu na svete.

 Dnes vyzerá takto

twitter

twitter

​Lilith si totiž pred pár rokmi od doktorov vypočula zdrvujúcu diagnózu – trpí nevyliečiteľnou chorobou a zlyháva jej pečeň. Aj preto si povedala, že svoj čas, ktorý jej ostáva, využije maximálne a začala sa oddávať jedlu. Dostala sa do komunity fetišistov, kde sa stretávajú ľudia, ktorí milujú niekoho kŕmiť alebo byť kŕmení. Na jedlo si zarába ako modelka, ukazuje svoje telo a nahráva aj videá, ako ju niekto kŕmi. A takto sa začala jej cesta stať sa najťažšou ženou sveta. „Keď som sa pred rokmi dozvedela, že som nevyliečiteľne chorá, rozhodla som sa naplno oddať mojej vášni a jesť toľko, koľko vládzem. Chcem pribrať, prelomiť rekord a zanechať za sebou niečo - kus histórie. Moja váha je v rukách iných, keďže jem len vtedy, keď ma niekto kŕmi,“ priznala. Celkom šialené, čo poviete?

twitter

​Ľudia jej platia, aby sa z nej mohli najesť

tumblr

twitter

Súvisiace články

Najčítanejšie