Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pozrite sa na Cicciolinu dnes: Socialistickej hviezde ťahá na sedemdesiat
Zdielať na

Pozrite sa na Cicciolinu dnes: Socialistickej hviezde ťahá na sedemdesiat

Zdroj: profimedia.sk

Blondína bola ešte za čias minulého režimu jednou z najúspešnejších hviezd erotických filmov a jej videokazety mali doma aj mnohí Slováci. Čo robí dnes?

Vlastným menom Ilona Staller sa narodila v Budapešti a o pár dní oslávi 67 rokov. Vo svete sa  preslávila ako pornoherečka Cicciolina, po ktorej túžilo mnoho mužov.

Za slobodna si zarábala aj ako modelka a upratovala v hoteli. Po sobáši sa presťahovala do Talianska, kde začala aj jej „filmová“ kariéra. Patrí jej aj jedno prvenstvo - jej nahé prsia sa ako prvé objavili počas živého prenosu v talianskej televízii. Blondína však neostala len pri erotických snímkach, ale uspela aj v politike. Konkrétne sa dostala do talianskeho parlamentu, no neskrývala ani ambície stať sa starostkou Milána. To sa jej však nepodarilo.

 Pred rokmi

facebook

​Dnes vyzerá skoro rovnako

facebook

facebook

​Pred desiatimi rokmi vyšla jej autobiografická kniha, v ktorej opisuje ako z nej maďarská vláda urobila agentku, ktorá mala spávať s vysokopostavenými politikmi a získavať od nich informácie. Dnes sa novodobá Mata Hari venuje najmä joge, svojmu synovi a stále žije aktívny spoločenský život. Dokonca na to, že o pár dní oslávi 67 rokov, sa ani veľmi nezmenila. Čo poviete?

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie