Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Horúce fotky Carmen Geiss z dovolenky: Chcela byť sexi, ale teraz je na smiech
Zdielať na

Horúce fotky Carmen Geiss z dovolenky: Chcela byť sexi, ale teraz je na smiech

Zdroj: Instagram @carmengeiss_1965

Blonďavejšia aj krajšia polovica dua Geissenovci Carmen sa rada prevádza na verejnosti. Najnovšie sa ukázala v úsporných bikinách a čakala ódy na svoju postavičku. Na jej fotkách však niečo nesedí...

Jedna z ostatných dovoleniek, kde Geissenovci oddychovali, sa konala na Maledivách. Rodinka si užila nekonečné pláže, priezračnú vodu a nikým nerušený pokoj.

Carmen chcela svojich fanúšikov pozdraviť a na Instagrame zverejnila hneď niekoľko fotografii. A nie hocijakých! Na jednej pózuje vo vykrojených celých plavkách na schodíkoch. Na druhých zase v červených bikinách. Na to, že má 53 rokov má naozaj super postavičku. Škoda len, že si svoje fotky upravila a výsledok nevyšiel úplne na jednotku. Na prvých záberoch, kde stojí v celých plavkách, je jasne vidieť, že si na jednej foto príliš zoštíhlila pás a nemá takmer žiadne boky.

Instagram

Na tej v červených bikinách si tiež „vyrobila“ štíhlejšiu figúru a zabudla pritom na to, že úpravami zmenila aj pozadie, teda zábradlie, ktoré sa začalo ohýbať. Tento detail si všimol aj jeden z jej sledovateľov na Instagrame, takže Carmen medzičasom spomínanú fotku už vymazala.

Instagram

Instagram

​Nie je tajomstvo, že sa Carmen vylepšuje, kde sa dá. No ani s úpravou fotiek by to nemusela preháňať a potom sa nimi chváliť, ako super vyzerá.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie