Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z týchto 3 znamení majú muži strach: Patríte k nim?
Zdielať na

Z týchto 3 znamení majú muži strach: Patríte k nim?

Zdroj: profimedia.sk

Znamenie zverokruhu, v ktorom ste sa narodili, ovplyvňuje váš každodenný život aj ľudí okolo vás. Vedeli ste, že z 12 znamení sú len 3, z ktorých majú muži naozaj hrôzu?

Niektorým ženám muži nedokážu odolať, hoci nepatria k tých najkrajším. Naopak, iné sú na oko atraktívne, no silnejšie pohlavie sa ich stráni a obchádza veľkým oblúkom. Prečo?

Niektoré ženy podvedome vysielajú signály, ktorých sa muži jednoducho boja. Najmä trojica znamení, pre ktorú je charakteristické, že si nenechá skákať po hlave. 

Škorpión

Sú to pragmaticky založené dámy, ktoré veľmi dobre vedia, čo v živote chcú a neoklamete ich. Len tak rýchlo sa niečoho nezľaknú a vždy si idú za tým, čo chcú. A to mnohým pánom nie je práve po vôli.

profimedia.sk

​Baran

Sú mimoriadne cieľavedomé, no zároveň aj tvrdohlavé ženy, ktoré si nedajú od iných poradiť. Neberú si servítku prd ústa a vždy sa na problém jasne opýtajú.

Blíženci

Vždy si pri mužovi vedia povedať svoj vlastný názor a nebudú vám pritakávať len preto, aby bol vo vzťahu pokoj. Rovnako veľmi rady diskutujú a o niektorých témach dokážu hovoriť donekonečna, čo mužov veľakrát odstraší. Ticho s nimi nebudete.

Súvisiace články

Najčítanejšie