Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľký horoskop na november: Čo čaká vaše znamenie podľa hviezd?
Zdielať na

Veľký horoskop na november: Čo čaká vaše znamenie podľa hviezd?

Zdroj: Profimedia

Aké nástrahy a príležitosti na vás v tomto mesiaci čakajú? Niekomu prinesú lásku a úspech, iných čakajú dosť komplikované okamihy.

Bude k vám predposledný mesiac v roku priaznivý? Zistite hneď, čo si hviezdy pripravili pre vaše znamenie.

Baran

Milí Barani, ak sa niečo v novembrovej predpovedi nezrkadlí, potom je to nuda. Môžete čakať divokú jazdu, ktorú má od 6. na svedomí Urán s Merkúrom. Vďaka nim budete plní životodarnej energie a originálneho myslenia. Obráťte ich smerom ku kariére, ktorá môže okolo 10. nabrať prekvapivý smer. V láske by ste uvítali viac pokoja. Pripadáte si ako na horskej dráhe. Je potrebné počítať s hádkami aj žiarlivostnými scénami.

​Býk

Na začiatku mesiaca sa Býci vysporiadajú s negatívnym vplyvom Uránu na finančné záležitosti. Tiež kariéra bude v prvej polovici novembra vyžadovať značný diel pozornosti. Vzťahy s kolegami, klientmi i nadriadenými sa zlepšia až po 15. novembri, rovnako, ako prístup k opačnému pohlaviu. V druhej polovici mesiaca bude atmosféra o poznanie uvoľnenejšia. Hádky ustúpia a vy budete mať pocit, že ste konečne na rovnakej vlne.

Blíženci

Milí Blíženci, ochrannú ruku nad vami drží kňažka lásky, ktorá sľubuje jeden príjemnejší okamih za druhým. Oplývate vnútorným kúzlom, čo uľahčuje zoznamovanie s novými partnermi aj komunikáciu v súčasnom vzťahu. V druhej polovici mesiaca skomplikuje dianie na milostnom poli ohnivý Mars. Kvôli nemu dochádza vo vzťahoch k častejšiemu neporozumeniu. V zamestnaní kvôli nemu bojujete s nesústredenosťou.

Rak

Čo nachystali hviezdy na novembrové menu pre vás, milí Raci? Kľúčovou postavou sú ratolesti, vďaka ktorým sa tešíte na každý nový deň a nerútite sa z problémov, ktoré sa okolo vás roja. Tie sa objavujú hlavne v spojení s rodičmi, s ktorými si okolo 26. novembra nebudete veľmi rozumieť. Prívetivejšiu klímu hľadajte v zamestnaní, kam hviezdy posielajú smršť energie. Inokedy neobľúbené úlohy budete zvládať s ľahkosťou.

Lev

Milí Levy, režisérom vášho novembrového kina je Jupiter v znamení Strelca. Pozitívne sa odrazí na všetkých životných sférach na čele s financiami! Bankové konto sa poriadne nakŕmi a umožní vám popremýšľať, čo sa objaví pod vianočným stromčekom. Tiež Venuša na vás priateľsky máva a sľubuje lásku nezadaným Levom hneď okolo 5. novembra. Jedinú machulu predstavuje rodina, v ktorej dochádza k stretom s mužským elementom.

Panna

Milé Panny, od Slnka k vám mieri pozitívna energia, vďaka ktorej sa postavíte akýmkoľvek problémom. V prvom novembrovom týždni sa bude dariť nezadaným. Jupiter pomáha nájsť partnera, ktorý sa k vám perfektne hodí. Potom sa ale otáča chrbtom a komplikuje tak dianie v láske, ako aj rodinné a finančné záležitosti. Dobrú službu nerobí ani Merkúr, kvôli ktorému máte povinností nad hlavu. Nezostáva vám iné, ako sa obrniť trpezlivosťou.

Váhy

Milé Váhy, v novembri si užijete príval šťastia. Kňažka lásky je stále vernou služobnicou a dodáva vám sexepíl. Vďaka nej môžete zatočiť s dlhoročným stereotypom. Nezadaným zase sľubuje vzrušujúcu lavínu. Od 8. novembra sa pred vami otvoria zaujímavé finančné ponuky a ani v práci to nevyzerá zle. Musíte uznať, že takáto konštalácia sa nebude len tak opakovať.

Škorpión

Milí Škorpióni, budete sa vyhrievať v lúčoch Slnka, ktoré vám až do 21. novembra dodáva na životnom optimizme. Po 8. sa k nemu pridá ešte šťastná ruka Jupitera, vďaka ktorému môžete pomýšľať na výhru alebo potešenie v láske! Finančné záležitosti sa po celý november vyvíjajú viac než sľubne. Jediné, načo by ste si mali v polovici mesiaca dávať pozor, sú hádky a neschopnosť kompromisu.

Strelec

Milí Strelci, prvá polovica mesiaca sa pozitívne odrazí na komunikačných schopnostiach. Merkúr s Venušou zároveň uľahčujú dianie na pracovnom poli. Neodkladajte žiadne dôležité schôdzky a projekty, pretože po 15. sa situácia markantne zmení. Do hry totiž vstupuje Mars a svojimi negatívnymi vibráciami ovplyvňuje medziľudské vzťahy. Snažte sa zostať nohami na zemi a nepodliehajte rozbúreným emóciám.

Kozorožec

Milí Kozorožci, pod taktovku vás vezme Venuša, ktorej naladenie nie je najprívetivejšie. Prinesie neplechu v láske aj financiách, najmä okolo 6. novembra. Nezadaní by sa mali vyhnúť hľadaniu spriaznenej duše, viedlo by to ku sklamaniu. V peňažných transakciách sa vám v prvom týždni pokúša vynahradiť Venušine vrtochy štedrý Jupiter. Od 15. sa čakajte lepšie časy vďaka Merkúru. Konečne si budete môcť vydýchnuť a trochu si užiť.

Vodnár

Vodnári vplávajú do skvelého mesiaca, kedy sa im bude dariť všetko, na čo pomyslia. Najviac citeľné to je v milostnom živote, pretože si vás pod krídla stiahne nežná Venuša. Slobodní môžu spoznať výnimočného človeka, s ktorým ho spájajú ich spájajú životné ideály. Do 15. novembra vám praje aj Mars, pod ktorého velením rozkvitne vaša kariéra. Nenecháte sa zbrzdiť zlou náladou svojich nadriadených a pôjdete za svojím snom. Bravo!

Ryby

Milé Ryby, hlavná dejová línia pre vás plynie v milostnom živote, kde nezadaní môžu stretnúť osudovú lásku. Na pracovnej pôde sa oproti tomu budete pripravovať na častejšie nezhody s vedením. Jupiter vám od 7. novembra neprihráva tie najvýhodnejšie ponuky, čo vás znervózňuje. Kľúč k spokojnosti sa skrýva v ovládnutí emócií. Verte, že diplomacia vás ochráni od ťažkostí.

Súvisiace články

Najčítanejšie