Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jej extrémna štíhlosť bije do očí: Kate Middleton nedrží diéty a nemá ani trénera
Zdielať na

Jej extrémna štíhlosť bije do očí: Kate Middleton nedrží diéty a nemá ani trénera

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa z Cambridge mala pôvodnú postavu už pár dní po treťom pôrode, teraz je však štíhlejšia, ako kedykoľvek predtým. Ako to len robí?

Kate si materskú dovolenku so synčekom Louisom užila iba 6 mesiacov a potom sa opäť začala venovať pracovným povinnostiam. Nielen, že vyzerá aj po treťom pôrode krásne a mladistvo, ale mnohí si všimli, že je zo dňa na deň štíhlejšia.

Nedávno Kate navštívila účastníkov programu Coach Core, ktorý pod záštitou kráľovskej nadácie podporuje mládež v športe a nádejnej kariére. Vojvodkyňa si dokonca zahrala aj tenis, kde v čiernom športovom outfite doslova ohúrila dokonalo štíhlou postavou.

Profimedia

Profimedia

​Tajomstvo jej jedálnička 

Kate sa už niekoľkokrát vyjadrila, že nie je zástankyňou žiadnych špeciálnych diét a nemá ani osobného fit trénera. Jej strava nie je veľmi odlišná od tej bežnej, akú má väčšina z nás, dodržiava však niekoľko pravidiel:

  1. Nikdy nevynecháva raňajky – aká má menej času, dá si cereálie a jablčnú šťavu, inokedy si dopraje aj vajíčka, údeného lososa a nikdy nevynechá šálku bezkofeínovej kávy.
  2. Dáva si pozor na veľkosť porcií, radšej je menej a častejšie.
  3. Nedá dopustiť na pravidelnú očistu organizmu pomocou krátkeho detoxu, kedy konzumuje len ovocie, zeleninu a vodu, nikdy ho však nedrží dlhšie ako 2 dni.
  4. Kate to rozhodne nepreháňa s alkoholom, tvrdý nepije vôbec, ale príležitostne si dopraje pohár bieleho vína, výnimočne aj červené.
  5. Snaží sa jesť zdravé a kvalitné jedlá, miluje goji, polievku gazpacho a bylinkový šalát tabbouleh. Obľúbenou prírodnou koreninou je pre ňu karí korenie a tiež čili, ktoré perfektne funguje na spaľovanie tuku.
  6. Minimálne 1-krát do týždňa konzumuje ryby. Najčastejšie si dá lososa alebo tresku. Občas si pochutí aj na ustriciach alebo mušliach.

S jej aktuálnou postavičkou by sa mohla postaviť rovno na prehliadkové mólo! Vyzerá super!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie