Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
7 najjednoduchších cvičení pre pevné a atraktívne poprsie: Začnite ešte dnes!
Zdielať na

7 najjednoduchších cvičení pre pevné a atraktívne poprsie: Začnite ešte dnes!

Zdroj: brightside.me

Plastické operácie nie sú jedinou cestou k pekným a pevným prsiam. Ak vydržíte vykonávať týchto pár cvikov pravidelne, viditeľne vám spevnia, pozdvihnú sa a zlepší aj ich celkový tvar.

Skúste sa popri iných pohybových aktivitách venovať špeciálne aj svojmu hrudníku. Týchto 7 cvičení zvládnete v pohodlí svojho domova a pri pravidelnom opakovaní sa môžete tešiť na skvelé výsledky už po pár týždňoch!

Cvičenie 1

Zatnite ruku v päsť a tlačte ju smerom k brade. Vydržte 5 sekúnd a potom na 5 sekúnd uvoľnite. Opakujte 2-3 krát.

brightside.me

Cvičenie 2

Spojte ruky dlaňami k sebe pred hrudníkom. Silou tlačte k sebe tak, aby ste cítili napätie svalov. Vydržte 20 sekúnd, uvoľnite a zopakujte 10-krát.

brightside.me

​Cvičenie 3 

Dámske kliky sú na posilňovanie hrudníka skvelé. Ide o klasické kliky, avšak s nohami na kolenách. Dajte ruky od seba, o niečo ďalej, ako siahajú vaše ramená a s výdychom pomaly ohýbajte ruky v lakťoch a spustite sa čo najviac k zemi. Chrbát pri tom musí zostať rovný a lakte musia smerovať do strán. Následne sa vráťte naspäť. Urobte si 3 sady po 12-15 klikov. 

brightside.me

Cvičenie 4

Ležte na bruchu, nohy ohnite v kolenách a chyťte sa za členky. V kolíske vydržte bez pohybu 20 sekúnd, chvíľku si oddýchnite a zopakujte 3-krát.

brightside.me

Cvičenie 5

Postavte sa pol metra od steny, roztiahnite si ruky pred sebou a začnite na stenu tlačiť päsťami. Tlačte 20 sekúnd, potom odpočívajte 10 sekúnd. Opakujte 3-krát.

brightside.me

​Cvičenie 6

Ležte na lavičke, fit lopte, alebo na podložke na zemi. Vezmite si malú činku alebo fľašu s vodou, chyťte ju oboma rukami, napnite hruď a dvíhajte v miernom tempe do hora. Urobte si 3 sady po 8 opakovaní.

brightside.me

​Cvičenie 7

Toto cvičenie je tiež veľmi účinné na posilnenie hrudníka a vášmu poprsiu pomôže získať perfektný tvar. Vezmite si malé činky, stojte a trup nahnite mierne vpred, chrbát musí byť rovný. Pri nádychu dávajte ruky do strán , lakte by mali byť mierne ohnuté v lakťoch. Pri výdychu vráťte späť. Urobte si 2 sady po 12 opakovaní.

brightside.me

Súvisiace články

Najčítanejšie