Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Plačková vytočená do nepríčetnosti: Hnev, nadávky a útek
Zdielať na

Plačková vytočená do nepríčetnosti: Hnev, nadávky a útek

Zdroj: Instagram

O Zuzane Plačkovej je dobre známe, že si servítku pred ústa nedáva a vyjadrí svoj názor. Rovnako to urobila aj tentoraz a veru niekoho to nepoteší...

V Bratislave sa tento týždeň konalo módne podujatie s názvom Fashion LIVE!, ktoré prinieslo prehliadky zabehnutých aj menej známych návrhárov. A práve sem smerovali kroky Plačkovej, no večer rozhodne nedopadol podľa jej predstáv.

Zuzana dostala lístky do prvej rady, kde si chcela vychutnať módne prehliadky. Keď dorazila na akciu a chcela si sadnúť, zistila, že sa pre ňu akosi nenašlo miesto. To tmavovlásku natoľko nahnevalo, že sa na päte otočila a z akcie zdupkala. To však nebolo všetko!

Na Instagrame organizátorov podujatia zvozila a odkázala im naozaj štipľavé slová. „Veľmi zlá organizácia a odchádzam odtiaľto. Katastrofa, nikdy viac! Dostanete lístok do prvej rady a tak podradné to tu je, že si ani nemáte kde sadnúť, lebo je tam toľko ľudí. Toto som nezažila na žiadnej akcii. Radšej nebudem chodiť nikde...“ posťažovala sa Zuzana, ktorá nešetrila ani nadávkami. A čo na to organizátori? Tí na jej nelichotivú kritiku zareagovali veľmi diplomaticky. „Tešíme sa, že módne podujatie FL! každý rok priláka viac a viac milovníkov módy. Zároveň si ako organizátori uvedomujeme, že priestor v Starej tržnici má isté kapacity. Preto kladieme doraz na to, aby všetci pozvaní hostia prišli v dostatočnom predstihu a mohli byť riadne usadení na svojich miestach,“ vyjadrila sa manažérka projektu Zorka Husarčíková. Žeby aj v tomto prípade platilo staré známe príslovie „Kto neskoro chodí, sám sene škodí,“ či?

 Nahnevaná Plačková na akcii Fashion Live

Súvisiace články

Najčítanejšie