Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Najnovšie dielo Lucid obdivujú tisícky Slovákov: Niečo takéto sme u nás ešte nemali!
Zdielať na

Najnovšie dielo Lucid obdivujú tisícky Slovákov: Niečo takéto sme u nás ešte nemali!

Zdroj: Instagram

Jednej z najtalentovanejších vizážistiek na Slovenku Lucii Lucid Sládečkovej sa tentoraz podaril naozaj husársky kúsok. To, čo dokázala vytvoriť na vlastnej tvári, sa každý deň nevidí.

Milujú ju celebrity, ale aj normálne ženy, ktoré sa chcú dať nalíčiť profesionálom. A drobná Lucid rozhodne patrí medzi to najlepšie vo svojom obore.

Dôkazom je aj mejkap, ktorý vytvorila na vlastnej tvári. Pomocou líčidiel si na tvári pomyslene vytvorila masku, pritom ide len o hru s tieňmi. Aj keď to na prvý pohľad vyzerá, akoby mala na sebe masku, omyl! Je to len jej tvár. Takto perfektnú prácu, ktorá je hotovým umeleckým dielom, veru nevidieť každý deň.

Instagram

​Fotka sa okamžite po uverejnení stretla s obrovským ohlasom jej fanúšikov, ktorí nešetria chválou. „Tak toto áno! Práca hodná profesionála! Úžasná hra s farbami, tieňom, fantáziu a hravosťou... Dokonalé zavádzanie oka pozorovateľa! Priam famózne!!? Nemám slov, tak toto je najbrutálnejšia fotka líčenia, čo som kedy videla, klobúk dole,“ množia sa komentáre pod fotografiou. Nemôžeme s nimi len súhlasiť. Perfektné.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie