Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Zmenená Betka Stanková prekvapila: Wau, okrem seriálov si zarába aj týmto!
Zdielať na

Zmenená Betka Stanková prekvapila: Wau, okrem seriálov si zarába aj týmto!

Zdroj: TV JOJ

Spomínate si ešte na kedysi tmavovlasú Betku z Paneláka? Z krásky je dnes úplne iná žena a okrem herectva sa venuje aj niečomu úplne inému.

Hoci mala Betka na Slovensku niekoľko zaujímavých seriálových úloh, predsalen sa jej viac podarilo uchytiť v Česku.

Tu sa okrem výchovy svojej dcérky, venuje najmä divadlu, hrá v muzikáloch aj televíznych seriáloch. Kedysi štíhla tmavovláska ostatné roky prešla radikálnou zmenou imidžu. Najprv si dala odfarbiť vlasy na oveľa svetlejší tón a niektorých prekvapila aj pár kilami navyše. Tie sú už dávno fuč a najnovšie sa herečka môže pochváliť oveľa kratšími vlasmi. Aj ona stavila na stále najpopulárnejší účes – lob. A teda sekne jej to!

profimedia.sk

Instagram

​Novinkou je, že okrem herectva sa začala venovať aj písaniu. Na konte má detskú rozprávkovú knihu, ktorá sa teší veľkej popularite a herečke rozhodne navýši domáci rozpočet. Otázne je, či konečne našla šťastie v súkromí.

youtube.com

​Po rozchode s otcom dcérky, hercom Janom Seidlom, našla na chvíľu šťastie pri ďalšom kolegovi Martinovi Zounarovi. Ani s ním jej to však dlho nevydržalo a odvtedy sa už necelý rok oficiálne s nikým v spoločnosti neobjavila.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie