Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Kam sa hrabe Kardashianka? Žena dosiahla dokonalé pozadie aj bez plastiky!
Zdielať na

Kam sa hrabe Kardashianka? Žena dosiahla dokonalé pozadie aj bez plastiky!

Zdroj: Instagram

Trend veľkého ženského pozadia je stále aktuálny a neprestáva pribúdať žien, ktoré sú pre to ochotné ľahnúť si na operačný stôl. Táto žena je však dôkazom toho, že to ide aj bez chirurgických zásahov!

Mladá študentka Karina Rutledge po rozchode s priateľom vychudla doslova na kosť a kožu. Našťastie, stihla sa spamätať a práve cvičenie a zdravý životný štýl jej pomohli zvládnuť ťažké obdobie. Premena jej tela za krátku dobu je neuveriteľná!

Cvičenie jej zmenilo telo aj myseľ

Po ukončení vzťahu bola Karina veľmi smutná a depresívna, až kým sa nedostala k sledovaniu fitness trénerov na Instagrame a YouTube kanáloch. Fascinovalo ju, ako si pomocou zdvíhania závaží dokázali transformovať telo. Rozhodla sa, že to vyskúša tiež.

Karina začala s cvičením a upravila si stravu tak, aby prijímala približne 2 200 kalórií denne, pričom si dopraje aj pizzu alebo zmrzlinu.

“Endorfíny z cvičenia mi neskutočne pomohli, Postupne sa začalo meniť moje telo, ale zmenila sa aj celá moja osobnosť,“ prezradila Karina, ktorá vďaka cvičeniu nabrala stratené sebavedomie.

https://www.instagram.com/p/BhMxgQCAYFy/?hl=en&taken-by=karina.rutledge 

Dnes sama rozdáva rady, ako si čo najefektívnejšie vypracovať postavu. Má vlastnú online fitness skupinu, YouTube kanál a tiež Instagram, kde ju sleduje stále väčšie množstvo fanúšikov.

„Veľmi ma teší, ak mi niekto napíše, že som ho inšpirovala,“ dodala Karina, ktorá je dôkazom toho, že získať väčšie a pritom pevné pozadie sa dá aj bez pomoci chirurgov.

Takto vyzerala Karina predtým...

Instagram

Úplne iné telo mala už po štyroch mesiacoch! WAU!

https://www.instagram.com/p/BlBYxGeg2eu/?hl=en&taken-by=karina.rutledge

https://www.instagram.com/p/Bg1mxdEAYbs/?hl=en&taken-by=karina.rutledge

https://www.instagram.com/p/BeB9dvkhzur/?hl=en&taken-by=karina.rutledge

https://www.instagram.com/p/BZADo5GhgnV/?hl=en&taken-by=karina.rutledge

https://www.instagram.com/p/BlLuz4LgvSp/?hl=en&taken-by=karina.rutledge

Súvisiace články

Najčítanejšie