Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ako sa dá skĺbiť rodina a kariéra? Recept vám prezradia úspešné Aneta a Veronika
Zdielať na

Ako sa dá skĺbiť rodina a kariéra? Recept vám prezradia úspešné Aneta a Veronika

Zdroj: profimedia.sk/joj.sk

Ak hľadáte inšpirácie, ako zmeniť svoj život k lepšiemu, dajte si poradiť od žien, ktoré sa ocitli v rôznych situáciách. So svojimi životnými skúsenosťami sa otvorene podelia moderátorka Aneta Parišková a spisovateľka Veronika Homolová-Tóthová.

Už v sobotu si v rámci najväčšieho veľtrhu kozmetiky na Slovensku Interbeauty budete môcť vypočuť naozaj inšpiratívne príbehy žien, ktorým sa podarilo vo svojom živote niečo dosiahnuť.

V projekte Akčné ženy sa rozhovoria dámy, ktoré sa nebáli a išli si za svojimi snami. Medzi nimi sa predstavia aj známe tváre televízie JOJ. Novinárka a úspešná spisovateľka Veronika Homolová-Tóthová. Nositeľka viacerých ocenení nakrútila niekoľko dokumentov o ľuďoch stíhaných nielen počas nacistického režimu, tiež dokumentárny film pod názvom Atentát na Heydricha: Príbeh Jozefa Gabčíka a Jana Kubiša a napísala aj knižný bestseller Mengeleho dievča, ktorý zožal obrovský úspech.

Panta Rhei - Mengeleho dievca Veronika Homolova Tothova

Panta Rhei - Mengeleho dievca Veronika Homolova Tothova

joj.sk

​Ďalšou známou ženou, ktorá sa podelí so svojim príbehom, je moderátorka Aneta Parišková, ktorú vám asi netreba predstavovať. Okrem moderovania správ a rôznych akcii sa mama troch synov venuje aj podnikaniu. Úspešne šéfuje vlastnej škôlke, ktorá sa rozrástla aj o jasle.

​Vypočujte si ich príbehy môžete už zajtra na Interbeauty.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie