Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Susan inšpiruje ženy z celého sveta: Čože? Naozaj má toľko rokov?
Zdielať na

Susan inšpiruje ženy z celého sveta: Čože? Naozaj má toľko rokov?

Zdroj: Instagram

Hoci u nás nie je veľmi známa, niekoľkokrát sa umiestnila v rebríčkoch najväčších televíznych hviezd. Okrem hereckého umenia ju ľudia obdivujú aj za neuveriteľne mladistvý vzhľad.

Bývalá hviezda seriálu All My Children, Susan Lucci, patrí medzi nadšené propagátorky zdravého životného štýlu a je perfektným príkladom toho, že vek je len číslo. Verili by ste, že je už 4-násobnou babičkou?

Čím staršia, tým krajšia

Táto vysmiata krásna dáma so super štíhlou figúrou a prekypujúcou energiou má neuveriteľných 71 rokov, no vyzerá minimálne o 20 rokov mladšie, však?

Profimedia

Okrem bohatej televíznej a filmovej kariéry sa Susan venuje aj zdravému životnému štýlu, v ktorom aj úspešne podniká. Za to, že si aj po 70-tke môže obliecť zvodné plavky, vďačí predovšetkým cvičeniu Pilates, na ktoré nadá dopustiť.

Instagram

Práve Pilates jej pomáha udržiavať nielen štíhlu postavu, ale vďačí mu aj za mladistvý vzhľad a najmä energiu, ktorej má stále na rozdávanie.

Instagram

Ako vyzerá jej jedálniček?

“Akonáhle som prepadla Pilatesu, stratila som chuť na jedlá ako cheeseburgery a hranolky,“ prezradila pre Harper's BAZAAR a dodala, že sa vyhýba aj sladkým jedlám, chlebu a cestovinám. V jej jedálničku sa nachádza najmä chudé mäso, losos, zelenina a občas si dá na raňajky aj vajíčka. Keď ide na večeru do reštaurácie, dopraje si aj pohár vína či šampanského, ale doma zásadne nepije.

Táto sympatická a energická herečka sa poctivo stará aj o svoju pleť a za najzásadnejšie považuje dôkladne odlíčenie. Susan nepodstúpila žiadne plastické zákroky, ale priznala sa, že má skvelú dermatologičku, u ktorej si raz a čas necháva vstreknúť botox. “Je úžasná. Dokáže to aplikovať tak, že tvár nie je úplne ”zmrazená” a stále má výraz a mimiku, vyzerá to veľmi prirodzene,” dodala.

No povedzte, tipovali by ste, že má už po sedemdesiatke?

Instagram

​https://www.instagram.com/p/BoKEQ2mBxNt/?hl=en&taken-by=therealsusanlucci

https://www.instagram.com/p/BnbTWX0hcLR/?hl=en&taken-by=therealsusanlucci

https://www.instagram.com/p/BikUscTnTRZ/?hl=en&taken-by=therealsusanlucci

https://www.instagram.com/p/BhMnA7-B1B8/?hl=en&taken-by=therealsusanlucci

https://www.instagram.com/p/Blrv7eChjo6/?hl=en&taken-by=therealsusanlucci

Súvisiace články

Najčítanejšie