Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľký horoskop na október: Komu prinesie jeseň úspech a kto by mal byť v strehu?
Zdielať na

Veľký horoskop na október: Komu prinesie jeseň úspech a kto by mal byť v strehu?

Zdroj: Thinkstockphotos

Dni sa postupne krátia a na mnohých ľudí padá pochmúrna nálada. Aj jeseň má však svoje čaro, zistite, čo na vás čaká.

Čo si hviezdy pripravili pre vaše znamenie?

Baran

Milí Barani, októbrová konštalácia je prívetivá. Vďaka Marsu budete mať ešte viac energie, než je pre vaše dravé znamenie obvyklé. Najväčší diel obrátite na utuženie vzťahov, a to ako milostných, tak i pracovných či priateľských. Prekypujete dobrou náladou aj sebaistotou, čo môže byť uprostred mesiaca kritické pre manželstvo a dlhoročné zväzky. Drahá polovička žiarli a bojí sa všadeprítomnej konkurencie.

​Býk

Milí Býci, hlavnou témou tohto mesiaca sú pracovné záležitosti. Urán v nepriaznivom postavení k Merkúru komplikuje porozumenie s nadriadeným a dokonca sa odráža aj na partnerskom spolužití. Kvadratúra Marsu zase varuje pred úrazmi z nepozornosti aj pred  nepremyslenou investíciou. Pravdou je, že október nie je mesiacom, ktorý by vám bol zasvätený. Nezostáva vám iné, než sa obrniť trpezlivosťou a pripravovať plány na lepšie zajtrajšky.

Blíženci

Blíženci sa po celý október pýšia veselou náladou aj nadhľadom, vďaka ktorému zvládajú stres ľavou zadnou. Blahodarný Trigon Merkúra dolieva vrchný pohár energie, vďaka ktorej vzídu z každej bitky ako víťazi. Trúfnete si na kariérny súboj s dravú konkurenciou alebo konečne oslovíte platonickú lásku? Úžasné chvíle sľubuje aj domáca pôda. S rodinou ste ako jedna duša.

Rak

Milí Raci, prvá dekáda hlási nie príliš priaznivú konštaláciu. Prskajúcí Merkúr robí neplechu v pracovnej sfére, kde hustne atmosféra a stres sa zarýva pod kožu. Ani domáca pôda na tom nie je najlepšie, konflikty hrozia vo vzťahu k mužským príbuzným. Akonáhle sa preklopí desiaty deň, pocítite zmenu. Komunikácia sa uvoľňuje a vy cítite blažené pocity v láske. Darí sa aj finančným krokom, kde sa vypláca aktívny prístup.

Lev

Milé Levy, nie nadarmo sa hovorí, nie je každý mesiac posvätením. Tentoraz ste si hviezdnu nepriazeň vytiahli z kariet vy a musíte teda počítať s prekážkovou dráhou. Najnáročnejšie obdobie nastane okolo 10. októbra. V rodine sa hádate o to, kto je vodcom svorky a prípadný konkurent vám pozíciu nenechá zadarmo. Na čo sa môžete tešiť, to je podpora Slnka, ktoré posilňuje zdravie a posvieti si na tvorivé schopnosti.

Panna

Milé Panny, po väčšinu mesiaca nad vami drží ochrannú ruku kňažka lásky, čo je predzvesťou príjemného programu. Podpíše sa najmä na vzťahoch, kde zintenzívňuje príjemné pocity, ale sľubuje tiež rodinnú pohodu. Okolo 7. októbra môžete zmiesť zo stola problémy, s ktorými ste si už dlho lámali hlavu. Tiež Merkúr pracuje vo vašich službách. Zosilňuje vrodenú inteligenciu a vybrúsi bystré uvažovanie.

Váhy

Milé Váhy, váš životný elán strmo narastá aj počas jesenného počasia. Napriek krátiacim sa dňom hľadáte stále nové možnosti, ako sa zabaviť alebo ako na sebe zapracovať. Za všetkým stojí Slnko, ktoré vás až do 22. októbra dopuje pozitívnou energiou. Narastajúci sexepíl ocenia predovšetkým nezadané Váhy. Na lov vyrazte okolo 17. októbra, kedy sa vám skutočne nedá odolať. Opatrnosť sa oplatí snáď len v zamestnaní.

Škorpión

Milí Škorpióni, ak vám niečo na štarte tohto mesiaca nechýba, potom je to životný drive. Vďaka Venuši a Merkúru sa okolo vás odohráva veľa vzrušujúcich udalostí, ktoré vám už občas môžu ísť krkom. Okolo 17. októbra sa majte na pozore pred atmosférou v zamestnaní. Môžete sa stať, že sa menej schopní kolegovia budú snažiť kopírovať vaše nápady. Chráňte si preto svoje profesijné know-how.

Strelec

Milí Strelci, čaká vás pozitívne ladený mesiac, ktorý sa odrazí v prvom rade na zdravotnej stránke. Kondícia stúpa a spolu s ňou chuť do života. Skúšate novoty v milostnom živote, single ľudia sa nebránia stretnutiam s náprotivkami, ktorí na prvý pohľad nie sú ich typ. Šanca na nájdenie lásky stúpa okolo 19. októbra. A ako ste na tom v pracovných otázkach? Fungujete tak skvelo, že motivujete aj menej schopných kolegov.

​Kozorožec

Jeseň vás nabáda k tomu, aby ste zvoľnili svoje hektické tempo. Nepodceňujte drobné náznaky únavy a spomaľte včas, ako vás zastaví nevítané ochorenie. Venuša pofúka Kozorožcom boliestky v oblastí lásky. Na opačné pohlavie pôsobíte ako magnet, pred ktorým si nemôže byť žiadny náprotivok istý. Mentálne schopnosti vám otvárajú netušené možnosti v kariére. Najúspešnejšie obdobie nastáva v prvej dekáde.

Vodnár

Október dolieva Vodnárom odvahu, o akej sa môže ostatným znameniam iba zdať. Do 22. októbra budete k nezastaveniu v pracovných i súkromných záležitostiach. Pozitívny náboj k vám láka samé príjemné udalosti. Nie nadarmo sa hovorí, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva. Jedinou škvrnou na ružovom papieri môže byť nezvyčajná náladovosť. Prejaví sa hlavne voči nadriadeným, tí ale pre také vrtochy nemusia mať pochopenie.

Ryby

Milé Ryby, nemusíte sa báť, že by ste zostali osamelé. Venuša nad vami po celý október bdie a sľubuje samé potešujúce okamihy. Okolo 11. sa môžete stretnúť so svojou osudovou láskou, prípadne zažiť nezabudnuteľné chvíle v dlhoročnom partnerstve. Možno sa tiež dočkáte niečoho, po čom vaše srdce už dlhú dobu prahne. V zamestnaní sa vydáte nepreskúmaným terénom. Vzrušenie vás baví a motivuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie