Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ktorý muž vám bude verný a s ktorým hrozí sklamanie? Napovie vám znamenie!
Zdielať na

Ktorý muž vám bude verný a s ktorým hrozí sklamanie? Napovie vám znamenie!

Zdroj: Profimedia

Hľadáte partnera, ktorý vás nesklame? Niektorí sa pre vzťah a rodinu narodili a na niektorých sa dá spoľahnúť len veľmi ťažko.

Rovnako ako my ženy, aj muži majú svoje kladné aj záporné vlastnosti. Mnohé z nich ovplyvňuje práve znamenie, v ktorom sa narodili.

Baran

Barani sú nezávislí a impulzívni, veľmi často konajú rýchlo a neberú do úvahy následky svojich činov. Majú veľkú chuť do dobrodružstva, ktoré môže zahŕňať aj existenciu mileniek a avantúr. Pozor na nich!

Thinkstockphotos

Býk

Býci sú síce veľmi zmyselní, ale milujú svoje pohodlie. Prosperujú na stabilite vzťahov a obvykle bývajú veľmi spoľahliví a lojálni. Býci sú skvelí plánovači a vždy sa pozerajú dopredu, pripravení riešiť všetky problémy, ktoré by mohli v ich živote vzniknúť vrátane možných prekážok v manželstve či partnerskom vzťahu.

Blíženci

Blíženci sú odvážni a veľmi zvedaví. Vychádzajú zo vzrušenia a niekedy aj nebezpečenstva, v ktorom sa vyžívajú. Sú tiež neuveriteľne hraví, takže radi hrajú najrôznejšie milostné hry. Dosť skoro sa môžu vo svojom vzťahu nudiť, takže ľahko vymenia starú partnerku za novú, ktorá je "neopotrebovaná."

Rak

Zo všetkých dvanástich znamení zverokruhu je Rak najviac zameraný na rodinu a domov. Miluje bezpečný prístav rodiny a nie je šťastný, ak neprežíva hlboké emocionálne väzby. Rak je zvyčajne veľmi starostlivý a má tendenciu starať sa o každého, kto sa o neho stará podobne. Vernosť je pre neho nadovšetko.

Profimedia

​Lev

Lev je perfekcionista a vždy je pripravený hľadať "dokonalého" partnera. Bohužiaľ len ťažko nájde niekoho perfektného, ​​takže akonáhle zistí, že jeho partner s ním nemôže držať sexuálne ani intelektuálne krok, začne sa obzerať po úrodnejšej pôde. Kráľ džungle má za sebou väčšinou dlhý rad mileniek a vzťahov. Počítajte s tým.

Panna

Panny sú citlivé, kreatívne a majú tendenciu byť intuitívne, pokiaľ ide o pocity a potreby druhých. Obvykle sú veľmi dobrí ako priatelia i milenci, vždy pripravení poskytnúť rameno, na ktorom by sa ten druhý mohol vyplakať. Panny sú často výborným životným partnerom, na ktorého sa môžete spoľahnúť.

Váhy

Váhy usilujú o mier a harmóniu, najmä vo vzťahoch, a to vďaka vrodenej túžbe po spravodlivosti. Váhy sú muži kreatívni a dokážu veľmi úspešne riešiť problémy vo vzťahu. Niekedy ale utekajú do svojho malého sveta, aby to zvládli. Zvyčajne sú to vzrušujúci milovníci, ale majú tendenciu byť dôveryhodní a verní.

Profimedia

Škorpión

Škorpióni sú často najmocnejšie bytosti medzi znameniami zverokruhu, milujú a hľadajú moc. Je ťažké sa o nich niečo dozvedieť, pretože často skrývajú svoje skutočné pocity. Dôvody, prečo môže byť vzťah so Škorpiónom náročný, zahŕňa aj ich tendenciu myslieť si, že majú vždy pravdu, a tiež fakt, že neradi odpúšťajú. Akonáhle pocítia, že im niekto ublížil, je pre nich ťažké zabudnúť a odpustiť.

Strelec

Strelci sú všeobecne veľmi slobodomyseľné znamenie, ktoré nenávidí pravidlá, vrátane obmedzení obsiahnutých v monogamných vzťahoch. Toto znamenie miluje skúmanie všetkých nových oblastí života, vrátane dobrodružných a sexuálnych dobrodružstiev a tiež mimomanželských vzťahov.

Kozorožec

Kozorožci milujú stabilitu, najmä vo vzťahoch. Väčšina z nich si uvedomuje, že úspech v akejkoľvek podobe vyžaduje tvrdú drinu a odhodlanie, a preto sa tiež neboja do vzťahov investovať. Keď sa objavia prekážky vo vzťahu, majú vždy dostatok trpezlivosti, ktorá je nevyhnutná na to, aby sa veci vyriešili.

Profimedia

​Vodnár

Vodnári sú veľmi často nepredvídateľní. Vodnári sú totiž veľmi nezávislí a nekonvenční partneri. Mnohí z nich sa radšej vyhýbajú manželským väzbám alebo vážnym vzťahom, pretože ich považujú za nudné.

Ryby

Najcitlivejšie znamenie v zverokruhu, Ryby, často bojujú proti vnútorným emóciám. Ryby žijú vo svojej vlastnej malej fantazijnej krajine a niekedy majú problémy s riešením požiadaviek reálneho sveta, vrátane vzťahov. Často sa sklamú, keď ich partner nespĺňa ich trochu vysoké očakávania.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie