Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Plačkovej chudnúci koláč je hitom: Tu je recept, ako maškrtiť a nepribrať
Zdielať na

Plačkovej chudnúci koláč je hitom: Tu je recept, ako maškrtiť a nepribrať

Zdroj: Instagram

Zuzana Plačková prezradila recept na lahodný koláč, na ktorom si pochutnáva bez výčitiek. Mnohé ženy ho už vyskúšali a nevedia si ho vynachváliť.

Čoho sa chytí, to premení na zlatú baňu. To aktuálne platí o Zuze Plačkovej, ktorá na sociálnych sieťach robí reklamu rôznym výrobkom.

Jedným z ich je aj proteín, ktorý je ideálny konzumovať, ak cvičíte alebo chcete schudnúť. Zuzana sa tentoraz pustila do prípravy zdravého koláča a je z toho bomba! Mnohé ženy ho už vyskúšali a nevedia si ho vynachváliť. Super chutí, nepotrebujete veľa surovín a naozaj nemusíte byť šikovná gazdinka, aby ste si ho pripravili. „Môžete jesť veľmi chutne, zdravo a hlavne nepriberiete. Práve naopak, je veľké percento, že schudnete, pokiaľ si bežnú stravu nahradíte niečím iným chutným,“ zverila sa na Instagrame Zuzana. Takže, ak opäť zatúžite po niečom sladkom, skúste si ho upiecť a nebudete mať výčitky, že si sladkosť budete musieť odmakať vo fitku.

Ingrediencie:

  • 3x250 g odtučnené tvarohy
  • 3 kopcovité PL proteínu
  • asi 3 PL sušeného kokosu
  • za hrsť vlašských orechov
  • cca 1,5 vlažnej vody
  • 1 vajce

Instagram

​Postup:

Najprv vymiešame tvaroh a vajce, pridáme proteín, kokos a orechy. Zamiešame, aby nám vznikla redšia hmota. Tú vylejeme na plech a pečieme v rúre 15-20 minút pri 200 stupňoch Celzia. Hotový koláč necháme vychladnúť a najlepšie chutí na druhý deň.

  Takto vyzerá hmota, keď ju vylejete na plech

Instagram

​ Hotový koláč Zuzana poliala bezkalorickým sirupom

Instagram

​Ženy si Plačkovej koláč nevedia vynachváliť

Instagram

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie