Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
BOMBASTICKÁ premena: Opustila manžela, ktorý ju vykrmoval a dnes vyzerá takto
Zdielať na

BOMBASTICKÁ premena: Opustila manžela, ktorý ju vykrmoval a dnes vyzerá takto

Zdroj: TLC

Christina mala 25 rokov a ručička na jej váhe sa vyšplhala na neuveriteľných 320 kilogramov! Prešlo pár rokov a dnes je z nej úplne iná žena.

Christina ani v detstve nepatrila medzi chudé dievčatá. Už ako dvanásťročná vážila cez 100 kilogramov. Prejedala sa, aby zahnala smútok a trápenie z toho, že sa jej rodičia neustále hádajú.

 

TLC

V roku 2014 sa prihlásila do istej šou, s tým, že chce úplne zmeniť svoj život. V tom čase sa ledva hýbala, bývala s rodičmi a na všetko bola odkázaná na nich alebo manžela. Za to, ako vyzerala, sa natoľko hanbila, že ani nevychádzala z domu. Niekdy iba v noci, kedy ju nikto nevidel. Práve v šou sa začal jej boj s nadváhou a podarilo sa jej dosiahnuť naozaj neuveriteľné! Schudla vďaka cvičeniu, proteínovým kokteilom a bandáži žalúdka a dnes je na nepoznanie. Dokonca sa rozviedla, keďže počas svojej premeny zistila, že jej polovička sa nedokázala vysporiadať s jej premenou a nezávislosťou. Mladá žena priznala, že roky žila v nezdravom vzťahu a manžel ju vykrmoval a chcel, aby bola na neho odkázaná.

 

facebook

​Dnes je z nej štíhla tmavovláska, ktorá má celý život pred sebou. Sama však v médiách priznala, že najväčší strach má z toho, že opäť priberie. „Keď som vážila cez 300 kíl, cítila som sa zbytočná a bezcenná. Dnes ma desí práve to, že by som mohla opäť pribrať. Viem, že v sebe musím ešte nejaké veci spracovať,“ otvorene povedala. Zdá sa, že ani štíhla figúra nie je zárukou spokojného života, kým v sebe dusíte niečo, čo vás roky trápilo.

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie