Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mravce, špina a hluk: Kristína opísala podnájom ako z hororu, v ktorom žila
Zdielať na

Mravce, špina a hluk: Kristína opísala podnájom ako z hororu, v ktorom žila

Zdroj: joj.sk

Ak si myslíte, že hviezda seriálu Som mama Kristína Tormová žije obklopená luxusom, ste na omyle! Bez okolkov priznala, ako ešte pred pár dňami bývala.

Originálna, vtipná a plná nápadov. Taká je herečka, spisovateľka a hlavná hrdinka úspešného jojkárskeho seriálu Som mama Kristína Tormová.

Tá sa so svojím manželom pustila do veľkej prerábky bytu, takže im spolu s dvojčatami neostávalo nič iné, ako sa uchýliť do podnájmu. Na tri mesiace sa vysťahovali z domova, ktorý si nechali kompletne prerobiť podľa svojich predstáv. Asi nepočítali s tým, že ich podnájom sa môže premeniť na miesto, kde musia počítať naozaj so všetkým. „Tak snáď už len pár nocí v podnájme... s chladničkou, ktorá ničí a mrazí potraviny, so sporákom, kde fungujú dva horáky, s kuchyňou meter krát meter, s práčkou, ktorá moc nežmýka a teda prádlo sušíme dva dni ale za to dlho perie, s mravcami v posteli...na matraci na zemi, aby som bola presná, hlavnou cestou s MHD pod oknom, takže sa ani nedá umyť podlaha...teda dá, ale o tri minúty máte zase čierne nohy...kde nešla teplá voda a kde sme mali vážne podozrenie na ploštice...“ opísala podmienky, v akých žila dlhé týždne.

 https://www.instagram.com/p/BndL5CYAX0G/?taken-by=kristina.tormova

Našťastie tejto nočnej more odzvonilo a Kristína sa so svojou rodinou konečne nasťahovala do svojho vysnívaného domova!

Herečka má konečne svoju vysnívanú kuchyňu

Instagram

​Aj detská izba dvojičiek vyzerá super

Instagram

Kristínu môžete sledovať už v stredu o 20.35 v populárnom seriáli Som mama na JOJ-ke!

Som mama - Jiri Havelka Kristina Tormova

Som mama - Jiri Havelka Kristina Tormova

instagram @kristina.tormova

Súvisiace články

Najčítanejšie