Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Sexi telo aj po troch deťoch? Megan Fox prezradila tajomstvo dokonalej postavy
Zdielať na

Sexi telo aj po troch deťoch? Megan Fox prezradila tajomstvo dokonalej postavy

Zdroj: Facebook/Megan Fox

Za jej hriešnymi krivkami je niekoľko zásad, ktoré roky dodržiava a vyzerá to tak, že naozaj fungujú. Skúste to aj vy!

Megan Fox (32) patrí bezpochyby medzi herečky a modelky s najkrajšou postavou a platí to aj po troch pôrodoch. Úplne zadarmo to však nie je. Čo všetko ju udržuje vo forme?

Päťfaktorová diéta

Megan je zástancom stravovania formou päťfaktorovej a nízkosacharidovej diéty. Jej jedálniček sa tak skladá z piatich jedál denne založených na piatich nevyhnutných zložkách, ktorými sú bielkoviny, vláknina, zdravé sacharidy v podobe ovocia a zeleniny, zdravé tuky a nápoje bez cukru.

Príprava jedál jej nezaberie viac ako päť minút. Princípom diéty je tiež jeden voľný deň v týždni, kedy môžete jesť, čo chcete. Za päť týždňov tak máte celkom päť voľných dní.

Facebook/Megan Fox

Na raňajky bielkoviny

Za najdôležitejšie jedlo dňa Megan považuje raňajky, ktoré nikdy nevynechá. Spravidla konzumuje vajíčka, a to konkrétne dve vaječné bielka.

Vo svojej diéte je Megan pomerne striktná. Vyhýba sa spracovaným potravinám, neje ani biele pečivo a výrobky z bielej múky, slané pochutiny, a keďže preferuje nízkosacharidovú diétu, tak vynecháva aj celozrnné výrobky.

​Mandle a jablčný ocot

Pre príjem vitamínov, a to najmä vitamínu E ako antioxidantu, Megan pravidelne konzumuje mandle. Tie zaraďuje najčastejšie na desiatu. Mandle tiež pomáhajú pri chudnutí, pretože obsahujú bielkoviny a vlákninu, po ktorej sa budete cítiť dlhšie sýti.

Okrem mandlí nedá Megan dopustiť ani na jablčný ocot, ktorý pridáva do šalátov. Ten podporuje látkovú výmenu, pomáha pri trávení a potláča chuť na sladké.

Thinstockphotos

​Japonská kuchyňa

Japonskú kuchyňu má Megan zo všetkého najradšej. Ďalej preferuje lososa a veľmi často si robí rôzne smoothies. "To najhoršie, čo do seba raz za deň dám, je káva," prezradila v televíznom programe E! News Megan Fox.

Shutterstock

Cvičenie podľa Megan

Päťfaktorovú diétu Megan dodržiava aj pri cvičení. Zaraďuje tak minimálne jednu 25-minútovú aktivitu denne. Rada kombinuje kruhový tréning, kardio aj posilňovanie s ťažkými váhami. Medzi jej obľúbené cvičenie patrí tiež pilates. Megan cvičí sama, ale využíva aj rady známeho osobného trénera Harleyho Pasternaka.

Súvisiace články

Najčítanejšie