Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Svojim vzhľadom pobláznil celý svet: Čo poviete, koľko rokov môže mať tento muž?
Zdielať na

Svojim vzhľadom pobláznil celý svet: Čo poviete, koľko rokov môže mať tento muž?

Zdroj: Instagram

Je úspešným fotografom, ale oveľa viac ho preslávil jeho vlastný výzor. Ako to robí, že vyzerá tak skvelo? Plastika za tým rozhodne nie je!

Chuando Tan je fotograf zo Singapuru, ktorý si pritiahol pozornosť celého sveta nielen fotografovaním iných ľudí, ale predovšetkým vlastnými zábermi. Prečo je taký zaujímavý? Najmä preto, že vyzerá minimálne o 20 rokov mladšie!

Chuandov mladistvý vzhľad prekvapil mnohých, hlavne, ak sa dozvedeli jeho skutočný vek. Má totiž 51 rokov a vyzerá snáď aj o polovicu mladšie, však?

 https://www.instagram.com/p/BZlhuPpnUtd/?taken-by=chuando_chuandoandfrey

Asi vás neprekvapí, že tento fešák patril v osemdesiatych rokoch medzi najznámejších singapurských modelov, istý čas sa snažil presadiť aj ako popový spevák, nakoniec mu však učarovalo fotografovanie, pri ktorom už zostal.

https://www.instagram.com/p/BmvU9zCndtY/?taken-by=chuando_chuandoandfrey

Našiel liek na starnutie?

Ľudia sa ho neustále vypytujú, ako to robí, že vyzerá tak mlado. Niektorí si myslia, že to má jednoducho v génoch, iní ho podozrievajú z plastík a ďalší si myslia, že mu prospieva prostredie, v ktorom žije.

Chuando sa prikláňa k princípu, že ste to, čo jete, a verí, že zdravotný stav človeka, rovnako ako jeho vzhľad, závisí 70 percent na jedle, ktoré konzumujete a 30 percent na cvičení.

https://www.instagram.com/p/BkcnBzjnVYv/?taken-by=chuando_chuandoandfrey

Tan sa venuje silovému tréningu 3-4 krát do týždňa, nie však dlhšie ako 30 minút. Silový tréning strieda s kardiom a vždy keď môže, chodí si zaplávať.

Čo sa týka jedálnička, na raňajky si dopraje vajíčka či avokádo, počas dňa konzumuje väčšinou kuracie mäso s ryžou, grilovanú zeleninu či obľúbenú rybaciu polievku. Na večeru má väčšinou veľkú misu čerstvého šalátu zo sezónnej zeleniny.

Počas dňa pije veľa vody, nepije alkohol ani kávu, nefajčí, ale má slabosť na zmrzlinu. Tú si aj dopraje, ale vždy iba v prvej polovici dňa.

Jeho recept na mladistvý vzhľad je teda úplne jednoduchý. „Robte prácu, ktorá vás napĺňa, zdravo sa stravujte, pravidelne sa hýbte a doprajte si dostatok spánku,“ odkazuje fešný päťdesiatnik.

No schválne, koľko ste mu tipli rokov vy?

https://www.instagram.com/p/BiwPE3hHVfJ/?taken-by=chuando_chuandoandfrey

https://www.instagram.com/p/BhoTeKGH-PE/?taken-by=chuando_chuandoandfrey

https://www.instagram.com/p/BgRAwp3n6ZK/?taken-by=chuando_chuandoandfrey

Súvisiace články

Najčítanejšie