Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Stratená Lewinsky lieta v škandále: Po afére s Clintonom o nej opäť hovorí svet
Zdielať na

Stratená Lewinsky lieta v škandále: Po afére s Clintonom o nej opäť hovorí svet

Zdroj: Profimedia.sk

Jej aféra s americkým prezidentom Clintonom pred vyše dvadsiatimi rokmi šokovala svet. Po nej si Monica žila nenápadný život, no najnovšie sa zase postarala o rozruch.

Mala niečo cez dvadsať rokov, keď sa z nej nechcene stala najznámejšia praktikantka v Bielom dome. Na verejnosť sa totiž dostala jej zvláštna aféra s vtedajším prezidentom Billom Clintonom.

Mladá Monica hlavu štátu obvinila zo sexuálneho obťažovania a sama sa stala terčom posmeškov, vtipov a objektom mnohých článkov po celom svete. Monica sa potom stiahla z verejného života a žila si svoj život v ústraní. Aktívne sa venuje hlavne boju proti kyberšikane, ktorú na vlastnej koži zažila.

Dnes vyzerá takto

profimedia.sk

45-ročná tmavovláska sa objavuje na rôznych konferenciách zameraných proti šikane a jednou takouto bola aj tá spred pár dní v Jeruzaleme. Po svojej prednáške si pred plné hľadisko sadla s istou moderátorkou, ktorá sa jej začala pýtať otázky. Keď sa jej však opýtala, či Clintonove verejné ospravedlnenie považuje aj za osobné, nastal nečakaný zvrat. Lewinsky vstala z kresla a so slovami „Mrzí ma to, ale rozhovor nebudem vedieť dokončiť“, odišla zo sály.

 

Moderátorka rovnako ako prítomní neverili vlastným očiam a len nemo prihliadali ako tmavovláska veľmi svižným krokom odchádza. Video z incidentu obletelo svet a stalo sa virálnym. Sama Monica na twitteri opísala situáciu takto: „S moderátorkou sme sa jasne dohodli, o čom sa budeme baviť a o čom nie. Deň predtým sa ma opýtala tú istú otázku. Jasne som jej povedala, že to je cez čiaru. Na javisku sa ma ju opýtala ešte raz a ukázala, že nerešpektuje našu dohodu..,“ vyjadrila sa. Monica stále vie, ako aj po toľkých rokoch vzbudiť záujem o svoju osobu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie