Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vždy dokonalej Pallovej to nevyšlo: Na FOTKE ukázala exmanžela aj to, čo nechcela
Zdielať na

Vždy dokonalej Pallovej to nevyšlo: Na FOTKE ukázala exmanžela aj to, čo nechcela

Zdroj: Instagram

Jej Instagram je plný dokonalých fotiek, super luxusných značiek, dovoleniek a všetkého, po čom zapiští srdce nejednej módnej maniačky. No najnovšia fotka Aleny Pallovej mnohé Slovenky pobavila.

Celebritná doktorka Alena Pallová patrí medzi top fashion ikony na Slovensku a z jej pestrého šatníka by si určite každá žena vybrala.

Ona sama miluje módu, ktorú aj rada prezentuje na sociálnych sieťach. Na fotkách je vždy dokonale upravená a oblečená rovnako aj ľudia, ktorí sa s ňou fotia. Čaro nechceného však neovplyvní ani ona.

V prvý školský deň, rovnako ako tisíce iných rodičov, aj ona odprevadila svojho syna do školy. Sprevádzal ju aj exmanžel, s ktorým spoločné fotky sú skôr raritou. Dokonale nastajlovaná trojica sa odfotila pred školskými skrinkami a fotku Pallová zverejnila na Instagrame. Čo čert nechcel, fotograf si nevšimol, že má v zábere aj inú mamičku, ktorá do dokonalej fotky vôbec nezapadla. Žena s neupravenými vlasmi, v pásikavej mikine, rifliach a bielych teniskách vyzerá ako päsť na oko. Hoci nevedela, že ju fotia a vôbec nemôže za to, že sa ocitla na niekoho Instagrame, Pallovej škodoradostných sledovateľov aj tak pobavila.  

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie