Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Takto zavára uhorky Verešová: Vysmial ju celý národ
Zdielať na

Takto zavára uhorky Verešová: Vysmial ju celý národ

Zdroj: Instagram

Andrea Verešová nie je len jedna z najkrajších žien Slovenska, no rada sa prezentuje aj ako skvelá manželka a šikovná gazdinka. Nie vždy jej to však vyjde...

Podobne je to aj s fotkou spred pár dní, ktorú uverejnila na Instagrame. Verešová je na nej, ako ináč, dokonale nahodená aj nalíčená. Tentoraz však nepózuje pred objektívom, ale zavára uhorky.

Áno, popri modelingu stíha doma zavárať aj uhorky. Na spomínanej činnosti, ktorú ženy robia doma bežne, by nebolo nič výnimočné, ale... Normálna žena sa pred zaváraním asi dokonale neupraví a neoblečie do modelu ako z katalógu pre moderné gazdinky. Ak sa už zavára väčšinou viac pohárov ako štyri. Keby ste zavarili 30 pohárov, no nepochválili by ste sa nimi? Na záver, nie je na zaváranie uhoriek trochu neskoro? „Uhorková sezóna“ začala už pred mesiacom.

Instagram

​Týchto pár detailov si všimla aj verejnosť a hoci Verešovú v komentároch pochválili, že sa venuje aj práci v kuchyni, viac bolo práve tých úsmevných pripomienok ako „Nie je toho nejako málo? Iba 4 pre Instagram. Keď zavaríš z 20 kg daj foto, nie 4 – to zvládne ja opica. My zavarené 120 túto sezónu, ale aj snaha sa počíta. Už je nejako po sezóne, na naše v komore už padá prach.“

https://www.instagram.com/p/BnOlXKQHKFc/?taken-by=andreaveresovaofficial

Aby toho nebolo málo, pridala aj krátke video, ako otáča vystrelizované uhorky. Čo sa však takto nerobí. Verešovej snaha sa určite cení, ale ako modelka je rozhodne presvedčivejšia, či?

 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie