Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
TOP chudnúca premena: Táto žena zhodila vyše 100 kíl a je z nej nenormálna šupa
Zdielať na

TOP chudnúca premena: Táto žena zhodila vyše 100 kíl a je z nej nenormálna šupa

Zdroj: Profimedia

Mladá mamička dosiahla neuveriteľný výsledok a po radikálnom schudnutí ju nespoznávajú ani dobrí priatelia. WAU, je z nej poriadna kočka!

Shantel Carrillo (28) zo San Diega prešla premenou, ktorá vám vyrazí dych. Bez nadbytočných kilogramov je z nej úplne iná žena!

Nadváha by ju zabila

Shantel v roku 2016 s hrôzou zistila, že jej váha sa vyšplhala na šialených 172 kíl. K nadváhe sa dopracovala nezdravou životosprávou a najmä stravovaním sa vo fast foodoch. Nezdravé a kalorické jedlá si objednávala ja dvakrát denne, zvyšok jedálnička tiež netvorili žiadne zdravé zložky.

Keď Shantel zbadala číslo na váhe, vedela, že ak okamžite neurobí radikálnu zmenu, bude čoskoro v ohrození života.

Profimedia

​Dokázala to!

Shantel začala najskôr zmenou stravy, z ktorej ako prvé definitívne vyradila nezdravé polotovary a jedlá z fast foodov. Tie nahradila zdravými a ľahkými jedlami pripravenými doma. Začala tiež pravidelne cvičiť, zo začiatku jej veľmi pomohli dlhé prechádzky so svojím psom, ktoré ju motivovali k ďalšiemu pohybu. Najväčším hnacím motorom však bola pre ňu jej 9-ročná dcéra, pre ktorú chcela byť tým najlepším príkladom.

Mamičke sa podarilo schudnúť fantastických 106 kíl a vďaka reality šou, do ktorej sa prihlásila, dostala dokonca zdarma chirurgické odstránenie nadbytočnej kože.

“Konečne mám nejaké sebavedomie a som naozaj šťastná,” dodala na záver schudnutá žena, ktorá sa stala vzorom pre mnoho ďalších, ktorí sa trápia s nadváhou.

Úžasná premena, čo poviete?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie