Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dnes púta pozornosť faldami, no kedysi bola šupa: Aj takto vyzerala manželka agenta 007
Zdielať na

Dnes púta pozornosť faldami, no kedysi bola šupa: Aj takto vyzerala manželka agenta 007

Začiatkom augusta oslávili neuveriteľných 25 rokov spoločného života a ich manželstvo patrí v Hollywoode k naozaj výnimočným. Aké je tajomstvo spokojného vzťahu Pierca Brosnana a jeho polovičky Keely?

Írsky herec stretol svoju Keely v mexickom bare v roku 1994 a veru očarila ho už na prvý pohľad. Obaja sa do seba neuveriteľne zamilovali, no asi ani jeden z nich by nebol povedal, že im to vydrží tak dlho!

Instagram

Instagram

Instagram

​Spoločne vychovávajú dvoch synov a hoci Pierce patril kedysi medzi obletovaných hollywoodskych fešákov, vytrval pri svojej manželke. Ako agentovi 007 mu ženy ležali pri nohách, no jemu sa kolená podlamovali len pri tej jeho tmavovláske. Sám herec tvrdí, že ho rovnako priťahuje aj po toľkých spoločne strávených rokoch. Dokonca svoju Keely nevymenil ani po tom, čo sa z kedysi štíhlej krásky stala moletka.

Instagram

​​Miluje ju presne takú, aká je a nežnosti jej prejavuje na každom kroku. Dokonca sa vyjadril, že práve v nej našiel to, čo hľadal a za žiadnu inú by ju nikdy nevymenil. Keely mu pomohla zmieriť sa so smrťou nielen prvej manželky, ale aj dcéry, ktorá zahynula pred pár rokmi na rakovinu. A ich recept na šťastné manželstvo? Keď sa dvaja naozaj nájdu a držia pri sebe, nič ich nerozdelí. Ani hollywoodska sláva...

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie