Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jej posadnutosť Barbie nemá hranice: Neuveríte, aký šialený zákrok má v pláne!
Zdielať na

Jej posadnutosť Barbie nemá hranice: Neuveríte, aký šialený zákrok má v pláne!

Zdroj: Facebook

Má za sebou desiatky úprav a plastických operácii a stále nie je spokojná. Svoju šialenú premenu sa chystá “zaklincovať” ďalším extrémnym zákrokom.

Kerry Miles (34) nazývajú britskou živou Barbie a ona je na tento “titul” nesmierne pyšná. Svoju premenu na bábiku sa rozhodla posunúť o level vyššie a plánuje operáciu, ktorá je dokonca v Británii zakázaná!

Stále nie je spokojná

Kerry začala svoju náklonnosť k dlhonohým bábikám prejavovať najskôr iba líčením a štýlom obliekania. Keď však pred rokmi podstúpila prvú plastiku, začala byť na rôznych zákrokoch a úpravách doslova závislá.

Dokopy vyhodila za plastické operácie v prepočte okolo 150-tisíc eur a pyšne vyhlasuje, že sa chystá na ďalšie vylepšenia. Ako bude vyzerať o desať rokov si nechceme ani len predstavovať.

Fabebook

Riziko si nepripúšťa 

Kerry najnovšie zatúžila po extrémne štíhlom páse, ktorý je pre Barbiny typický. Sťahujúce korzety a prísna diéta pomohli len čiastočne, ale to jej nestačí. Má v pláne nechať si odstrániť niekoľko rebier, aby svoj výzor dotiahla k “dokonalosti.”

Keďže v Británii je kvôli vysokým zdravotným rizikám takýto zákrok ilegálny, rozhoduje sa, či si ho nechá urobiť v USA alebo v Turecku. Na to, že by si mohla poškodiť zdravie, jednoducho nemyslí. Jej jediným cieľom je priblížiť sa k výzoru bábiky Barbie čo najviac.

Ktovie, či niekedy rozmýšľala nad tým, akým vzorom je pre svoju dospievajúcu dcéru. Manžel si vraj postupne na jej šialený koníček zvykol…

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie