Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kamarátky vyskúšali opálenie v spreji: Keď sa uvideli, neverili vlastným očiam!
Zdielať na

Kamarátky vyskúšali opálenie v spreji: Keď sa uvideli, neverili vlastným očiam!

Zdroj: Profimedia

Stavíme sa, že keď uvidíte, ako tieto ženy dopadli, nič podobné skúšať nebudete!

Mnohí ľudia stále siahajú po umelom opálení, ktoré je samozrejme zdravšie, ako pokožka spálená od slnka. Žiaľ, nie vždy to dopadne podľa našich predstáv, o čom sa presvedčili aj tieto mladé ženy. Na ich fotografiách sa teraz baví celý internet!

Tak trošku to nevyšlo…

Angličanky Laura Denton a Rosie Berry sa rozhodli, že spoločne vyskúšajú opálenie v spreji, aby však mali istotu, že výsledok bude perfektný, neskúšali to doma, ale vybrali si salón krásy, kde tieto služby ponúkali. 

Profimedia

Pracovníčky v salóne im ponúkli, aby vyskúšali úplnú novinku, ktorá sľubuje jemný hnedý nádych a prirodzený výsledok. Znelo to veľmi lákavo a dievčatá s nadšením súhlasili.

Keď sa navzájom uvideli, nevedeli, či sa majú smiať, alebo plakať. Výsledok bol absolútne katastrofálny a namiesto jemného hnedého odtieňa mali neprirodzenú farbu v neurčitom hnedozelenom odtieni.

Pracovníčky v salóne im ponúkli nový nástrek, ale obe priateľky odmietli a s hanbou odišli zo salónu preč. Po šialenom drhnutí pod sprchou sa im takmer po hodine podarilo najhoršieho nánosu zbaviť.

Dnes sa na tejto príhode už len dobre zabávajú, ale s istotou vedia, že podobné experimenty už nikdy skúšať nebudú. Vôbec sa im nečudujeme!

Profimedia

​ Priznajte sa, aj vy ste si pri pohľade na ne spomenuli na známu scénku z Perinbaby?

pinterest.com

Súvisiace články

Najčítanejšie