Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Paródia na čižmy J Lo valcuje internet: Z tohto chlapa puknete od smiechu!
Zdielať na

Paródia na čižmy J Lo valcuje internet: Z tohto chlapa puknete od smiechu!

Zdroj: Instagram

Máte radi austrálsku komičku Celeste Barber? Tak potom sa vám určite zapáči aj humor tohto chlapíka, ktorý si najnovšie perfektne vystrelil z Jennifer Lopez!

Latino diva J Lo si aj tesne pred päťdesiatkou môže dovoliť obliecť snáď všetko. S jej vyšportovanou postavou vyzerá vždy tip top, aj keď nedávno si na jej čižmách mnohí zgustli a označili ich za vrchol nevkusu.

Sexi Jennifer šliapne vedľa výberom svojho outfitu naozaj málokedy, ale občas sa to predsa len stane. Naposledy ju ostro skritizovali kvôli zvláštnym džínsovým čižmám.

www.harpersbazaar.com

Kým mnohí zostali iba pri slovnej kritike, vtipný chlapík z Írska si krásku podal na plnej čiare a na jej topánky zareagoval geniálnou paródiou. No schválne, koľko rozdielov nájdete?

https://www.instagram.com/p/Bl_BbLTnDyl/?hl=en&taken-by=senan_byrne

Senan Byrne je niekto ako populárna Celeste Barber v pánskom vydaní, a musíme uznať, že parodovanie celebrít mu ide minimálne tak dobre, ako jej.

“Robím to naozaj iba pre zábavu a nesnažím sa takto si zarábať,” prezradil chlapík pre portál Bored Panda. Už sa nevieme dočkať, s čím príde nabudúce.

Toto mu vyšlo na jednotku, čo poviete? 

Instagram

 

Súvisiace články

Najčítanejšie