Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Belinda zhodila 50 kíl a vyzerá božsky: Jej fantastická premena nakopne aj vás!
Zdielať na

Belinda zhodila 50 kíl a vyzerá božsky: Jej fantastická premena nakopne aj vás!

Zdroj: Profimedia

Mladá žena zažila na dovolenke výsmech a potupu kvôli svojej nadváhe a rozhodla sa, že svoj život definitívne zmení. Dnes vyzerá už úplne inak!

Belinda Brodie (31) sa rozhodla pre radikálnu zmenu životného štýlu po tom, ako bola na dovolenke na Bali. Ľudia sa jej kvôli nadváhe posmievali, ukazovali na ňu prstom a dokonca miestni obchodníci jej rovno hlásili, že na také postavy nič nemajú. Síce to bolo veľmi nepríjemné, ale na druhej strane jej to pomohlo konečne sa nakopnúť.

Mladá žena pochádza z Austrálie, kde nebola zvyknutá na to, že by ľudia negatívne reagovali na jej výzor. Práve úprimnosť Thajčanov ju dohnala k tomu, aby si sama pred sebou priznala, že musí zmeniť svoje návyky.

Profimedia

“Cestovať s takou výraznou nadváhou bolo ťažké, nenávidela som to. Najväčší stres som zažívala v lietadle, kde som sa len s ťažkosťami vpratala na sedadlo,” zaspomínala sin a ťažké časy pre denník Mirror.

Pred premenou vážila neuveriteľných 130 kíl!

Profimedia

Najlepšie rozhodnutie

Kilá navyše sa na ňu nalepili najmä po narodení synčeka, kedy doslova zajedala popôrodné depresie. Našťastie, v ten pravý čas si dokázala povedať dosť a tak vymenila jedálniček zložený najmä z cestovín, sladkostí a bieleho pečiva za zdravšiu variantu zloženú najmä z bielkovín, zeleniny a ovocia.

Keď k zdravšiemu jedálničku pridala cvičenie, prvé výsledky sa dostavili veľmi rýchlo. Za necelý rok zhodila tridsať kíl. “Najlepšie na mojej premene bolo to, že to nebolo vôbec také zložité. Zhodila som vďaka jednoduchému ale zdravému stravovaniu a pravidelnému pohybu. Zo všetkého najdôležitejšia však bola moja pevná vôľa a jasný cieľ,” vysvetľuje.

Profimedia

Vášnivá cestovateľka si konečne môže svoju vášeň užívať naplno a s manželom a deťmi navštívili už mnoho krajín. Počas výletov si po schudnutí mohla užívať aj športy, na ktoré si predtým ani nepomyslela. Vyskúšala si aj snowboard, vysokohorskú turistiku, streľbu z luku aj jazdu na koni.

Dnes má okolo 70 kíl a vo svojej premene pokračuje ďalej. “Mám kopec energie, teším sa z toho, čo som dokázala a tiež sa neviem dočkať všetkého, čo ma ešte v živote čaká."

Gratulujeme! Skvelý výsledok, čo poviete?

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie