Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hriešne sexi aj vo fitku: Z úborov, v ktorých cvičí J Lo, sú muži úplne hotoví!
Zdielať na

Hriešne sexi aj vo fitku: Z úborov, v ktorých cvičí J Lo, sú muži úplne hotoví!

Zdroj: Instagram

Blíži sa ku päťdesiatke a svojou kondičkou a vypracovanou postavou zatieni aj o polovicu mladšie. Dokonca aj pri potení vo fitku vyzerá očarujúco, však?

Jennifer Lopez (48) by skutočný vek netipoval asi nikto. Okrem perfektnej vizáže jej vek uberá najmä dokonalá postava, ktorú ale rozhodne nemá zadarmo. Pozrite sa, ako tvrdo maká!

Pracuje na sebe každý deň

Latino kráska má pohyb, konkrétne tanec, doslova v krvi a na pódiu predvádza premakné tanečné vystúpenia. Okrem tanca však pravidelne cvičí aj v posilňovni pod dohľadom trénerov, behá a nevyhýba sa ani bicyklu, či rýchlej chôdzi.

Ako sama tvrdí, každý by si mal nájsť druh pohybu, ktorý ho baví. Tak sa nebudete musieť nútiť a ľahšie sa vám bude dodržiavať pravidelnosť. Ideálne je typy pohybu striedať. J Lo cvičí približne hodinu denne, ale skutočne intenzívne. Keď k tomu pridá tanec a vystúpenia, výsledkom je parádne vyformovaná figúra.

https://www.instagram.com/p/Bjfq3-YlZuE/?hl=en&taken-by=jlo 

Pekná aj vo fitku

V jednom z rozhovorov sa Lopezka priznala, že aj ona máva dni, kedy sa jej naozaj nechce a cíti sa unavená. Vtedy sa však nakopne a povie si, že tú hodinku proste zvládne. A čo jej ešte pomáha?

„Ak nemám svoj deň a cítim sa zle, dbám ešte viac na to, aby som šla cvičiť “za peknú.” Upravím sa, spravím si vlasy a dám si pekné športové oblečenie, okamžite to zaberie,” prezradila svoj trik pre magazín Hello.

Tak dámy, už žiadne neforemné tepláky a čierne legíny! Pozrite sa, ako treba chodiť do fitka!

Instagram

Instagram

Instagram

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie