Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľký horoskop na jún: Kto si nájde novú lásku a ktoré znamenie uspeje v práci?
Zdielať na

Veľký horoskop na jún: Kto si nájde novú lásku a ktoré znamenie uspeje v práci?

Zdroj: Profimedia

Aký bude váš začiatok leta, čo sa na vás chystá v osobnom živote a aké zmeny môžete čakať v kariére?

Prečítajte si, čo v júni 2018 čaká práve vaše znamenie zverokruhu! Splnia sa vám vaše plány alebo vás čaká nejaké prekvapenie?

Baran

Záver prvej polovice roka otáča pozornosť Baranov ku vzťahom. Konfliktný Mars opúšťa napäťovú kvadratúru a umožňuje vám konať podľa svojho. Napriek tomu sa ešte do 15. júna držte väčšej obozretnosti. Ponúka sa množstvo spoločenských udalostí, vďaka ktorým môžu nezadaní nájsť novú lásku a tí vo vzťahu zabudnúť na všedné starosti. Jún je dobou, kedy sa máte venovať kreatívnym aktivitám a koníčkom.

Býk

Milí Býci, v júni sa do akejkoľvek aktivity vrháte s obrovskou intenzitou, čo veští riziko úrazov a vyčerpania. Rýchlo sa pre niečo nadchnete a rovnako rýchlo vaša radosť opadne. Problematické to je hlavne pri nakupovaní, kedy zasadíte ranu rozpočtu a ešte z nakúpených vecí nemáte žiadne potešenie. Hviezdy radia venovať sa vzťahom. Od 13. júna sa budete zoznamovať s ľahkosťou, čo sa hodí hlavne nezadaným.

Blíženci

Júnová konštalácia sľubuje Blížencom veľmi príjemný program. Afrodita pracuje najmä v prospech nezadaných, hoci aj jedinci vo vzťahu dostanú veľa príležitostí, ako oživiť stereotypné spolužitia. Menšie komplikácie môžu vzniknúť na pracovnej pôde, pretože vaše myšlienky patria zábavnejším aktivitám. Tentoraz si môžete menšie profesijné vysadenie dovoliť. Najšťastnejšie dni sú 21. a 22. jún.

Rak

Vrodená empatia Rakov je zosilnená konštaláciou Jupitera a Merkúra. Napĺňa vás čas, ktorý trávite so svojimi najbližšími, predovšetkým potomkov. Harmonické rodinné väzby symbolizujú životabudič, vďaka ktorému ustojíte aj náročné profesijné obdobie. Úloh máte až nad hlavu, čo je poznať na ubúdajúcej vitalite. Na druhej strane za tvrdú drinu príde sladká odmena! Posledný júnový týždeň navyše sľubuje i romantiku!

Lev

Milí Levy, hoci sa jún javí ako náročnejší mesiac, nebudete mať núdzu ani o veľmi príjemné chvíle. Machule predstavujú predovšetkým premenlivé nálady, ktoré sa neblaho podpíšu na domácej atmosfére. Kvôli opozícii Marsu tiež hrozia finančné straty vplyvom zlej investície aj zlodejov. A na čo sa naopak môžete tešiť? Venuša vám od 13. júna zametá cestičku v milostnom živote. Len si dajte pozor na možné následky!

Panna

Milé Panny, očakávate úžasný záver prvej polovice roka. Luna vás už na samotnom štarte júna nabáda k relaxu a voľnočasovým aktivitám. Od 12-teho sa k nej pridáva vládnuci Merkúr v spojení s Uránom. To prináša kreatívne myslenie, veľa skvelých nápadov aj možnosť nechať minulosť za chrbtom a vykročiť k šťastnejšej budúcnosti. V zamestnaní si budete musieť trochu zamakať, ale nebude to zadarmo.

Váhy

Energický Mars predstavuje na júnovej oblohe Váham najväčšieho spojenca. Vďaka nemu budete mať veľa síl pre bojovanie s veternými mlynmi na vzťahovom poli a ešte si „našuchoríte pierka“, aby ste na seba strhli vytúženú pozornosť. Aktívni budete aj na poli zamestnania a poradíte si s ťažkosťami, ktoré ešte pred pár dňami vyzerali ako nerozlusknuteľný oriešok. Len Venuša môže do 13. júna trochu rebelovať.

Škorpión

Keď sa zrodenci Škorpióna pre niečo nadchnú, len tak sa toho nepustia. Ak sa vaše plány dotýkajú profesie, potom vás hviezdy podporia aj v najtrúfalejšom programe. Luna spolu s energickým Merkúrom spôsobí, že vám žiadna zaujímavá ponuka neunikne. Od čoho by ste naopak mali dať ruky preč, to sú rodinné záležitosti. Nechajte ich plynúť vlastným tempom a blízkych do ničoho nenúťte. Sústreďte sa na vlastný rozvoj.

Strelec

Milí Strelci, vstupujete do obdobia, kedy sa hviezdy nedokážu dohodnúť, či vám pomáhať alebo hádzať polená pod nohy. Pomocnú ruku ponúka energický Mars, jeho snahu však sabotuje Merkúr, ktorý vitalitu upíja plnými dúškami. Poznať to bude na psychike. Najradšej by ste utiekli od povinností a len tak leňošili. Obrat príde 13. júna, kedy sa žezla chopí láskyplná Venuša, a tým do života vráti stratený poriadok.

Kozorožec

Jún symbolizuje pre zrodenca Kozorožca prekážkovú dráhu, kedy im vesmírni vládcovia nič nedajú zadarmo. Tvrdohlavá Venuša si posvieti na manželstvo a do 13. júna zvádza k utápaniu žiaľu v pokútnych vzťahoch! Od 12. júna preberá kormidlo Merkúr, ktorý takmer zastaví chod všetkých udalostí. Ani Slnko tentoraz nehreje, ako by ste si priali. V jeho prípade však platí, že z každej prekážky budete viac posilnení.

Vodnár

Ľudia narodení pod nadvládou Vodnára zvládajú udržať nadhľad aj v náročných situáciách. A to sa bude v priebehu júna veľmi hodiť. Rozpory vo vzťahoch vás vyčerpávajú najmä preto, že sa snažíte byť za každú cenu spravodliví a zabúdate na svoje blaho. Našťastie hviezdy prinášajú aj štipku pozitívneho v podobe zaujímavej cesty alebo zábavy. Majte otvorené oči a nebráňte sa žiadnej ponuke, ktorá sa naskytne.

Ryby

Milé Ryby, tentoraz sa ocitnete v úlohe loveného. Luna v konjunkcii s Neptúnom bude 6. a 7. júna zosilňovať vrodenú citlivosť a rozumová zložka osobnosti pôjde bokom. Niekto sa s vami môže pokúsiť manipulovať, čo sa odrazí na vzťahoch v práci i rodine. Pre svojich blízkych by ste sa rozkrájali, o to viac vás ich správanie zamrzí. Rany vám pofúka aspoň priaznivý vývoj v ekonomických záležitostiach.

Súvisiace články

Najčítanejšie