Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obézna nevesta je už minulosť: Táto žena schudla 42 kíl a dokázala to úplne sama!
Zdielať na

Obézna nevesta je už minulosť: Táto žena schudla 42 kíl a dokázala to úplne sama!

Zdroj: Instagram

Mladá mamička objavila v šatníku svoje svadobné šaty, ktoré jej pripomenuli, akou fantastickou premenou prešla!

Shandra Redwine (33) motivuje svojim chudnúcim príbehom tisíce ľudí. Sama našla spôsob, ktorý jej vyhovoval a podarilo sa jej nielen schudnúť, ale zmeniť aj celý svoj život.

Prvých 28 kíl Shandra schudla tak, že si znížila denný príjem na menej ako 5-tisíc kilojoulov. "Snažila som sa vyberať si zdravšie jedlá, aby som schudla zdravšou a udržateľnou cestou," hovorí Shandra, ktorá ako prvé z jedálnička vyradila instantné potraviny a polotovary.

https://www.instagram.com/p/Bi2LMwxn1f_/?taken-by=losermentality 

Neskôr sa začala stravovať podľa zásad Keto diéty a kilá opäť išli dolu. Táto strava je založená na vysokom príjme tukov a nízkom príjme sacharidov. Ku fantastickému výsledku, mínus 42 kíl, jej pomohlo samozrejme aj cvičenie. Shandra cvičila najmä veľa kardia, pretože práve cvičenie vo vysokom tempe je pri zhadzovaní nadváhy najúčinnejšie.

https://www.instagram.com/p/BiOzl0HnZPd/?taken-by=losermentality 

Shandra pokračuje v zdravom životnom štýle a už nikdy sa nechce vrátiť ku starým zlozvykom. Momentálne prijíma približne 20 gramov sacharidov denne, ale celkový príjem si navýšila na 6500 kilojoulov. Ten ďalej prispôsobuje tomu, ako je daný deň aktívny.

"Cítim sa skvele a nikdy som nenašla jednoduchší spôsob, ako schudnúť," chváli si Shandra keto diétu.

https://www.instagram.com/p/Bh85FpjH4_2/?taken-by=losermentality

Schudnutá mamička aktuálne trénuje na polmaratón, ale popri behaní zaraďuje niekoľkokrát do týždňa aj tridsať minútové silové cvičenia. Každé ráno začína drepmi a výpadmi, aby zapracovala najmä na svojich problémových partiách.

"Nezáleží až tak na jedle, ale skôr na tom, aký životný štýl vyznávate," vysvetľuje Shandra. Každé ráno sa tak prebúdza s cieľom pracovať na svojej sebaláske a bojovať proti zlozvykom, ktoré si za tie roky vybudovala. "Tá najlepšia rada je začať s malými zmenami a tak budete každým dňom silnejší," dodáva.

https://www.instagram.com/p/BhtwITMnhDz/?taken-by=losermentality

"Malé zmeny majú veľký účinok. Dokážu pomaly, ale isto otočiť život naruby. Ak padnete, mali by ste sa zdvihnúť a bojovať ďalej," takto motivuje Shandra všetkých, ktorí sa snažia schudnúť rovnako ako ona.

https://www.instagram.com/p/BbxHoJDF-LR/?taken-by=losermentality

Súvisiace články

Najčítanejšie