Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Krásky z Baywatchu: Skoncovali s diétami a do červených plaviek sa už nenatlačia
Zdielať na

Krásky z Baywatchu: Skoncovali s diétami a do červených plaviek sa už nenatlačia

Zdroj: profimedia.sk

V časoch najväčšej slávy amerického seriálu Pobrežná hliadka im ženy závideli dokonalé krivky a krásnu tvár. Dnes? Pozrite sa!

Popri Pamele Anderson sa na obrazovke v červených plavkách pretekali aj iné krásky, ktorá z nich zachráni viac topiacich sa.

Jednou z nich bola aj tmavovláska Yasmine Bleeth. Top figúra, dlhé husté vlasy a bábikovská tvár boli predpokladom k veľkej kariére. Tá sa však nekonala a kráska sa objavila v ešte niekoľkých béčkových seriáloch.

profimedia.sk

V roku 1997 ju z Baywatchu vykopli pre závislosť od drog. Nasledoval pobyt v liečebni. Ani ten zrejme nezabral, keďže ju polícia zatkla šoférovať úplne nadrogovanú. Bleeth sa stráni verejnosti a existuje len málo jej aktuálnych fotiek. Jedna z nich pochádza spred pár rokov a herečka na nej vyzerá úplne inak ako za čias seriálu. Výrazne pribraté telo sa snažila zahaliť do voľnejších šiat...

Vláči sa po súdoch

Na super telo môže už len spomínať aj Yasminina kolegyňa z Pobrežnej hliadky Nicole Eggert. Už ako dieťa bola veľmi pekná, a preto ju mama prihlásila na rôzne súťaže krásy. Ako tínedžerka jednu vyhrala a to bol aj štart pre jej seriálovú kariéru. 

profimedia.sk

Dnes Nicole púta pozornosť plnoštíhlou postavou a súdnym procesom, v ktorom svojho niekdajšieho hereckého kolegu obvinila, že ju ako tínedžerku sexuálne obťažoval. Aj takto dopadnú krásky, ktorým sa už viac nechce chudnúť a radšej sa poriadne najedia.

Súvisiace články

Najčítanejšie