Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Páči sa vám tento chlap? Jeho výzor po 6-mesačnej premene vám vyrazí dych!
Zdielať na

Páči sa vám tento chlap? Jeho výzor po 6-mesačnej premene vám vyrazí dych!

Zdroj: Profimedia

Keď uvidíte, ako sa trojnásobný otec v priebehu niekoľkých mesiacov zmenil, padnete na zadok!

Jeremiah Peterson (39) z Montany už nemal dostatočnú kondičku, aby stíhal udržať krok so svojimi deťmi, čo sa stalo jeho najväčšou motiváciou. Za rekordne krátky čas sa zmenil na nepoznanie!

Všetko sa dá, keď sa chce

Jeremiah si definitívne uvedomil, že musí podstúpiť radikálnu zmenu životného štýlu po tom, ako sa vrátil z výletu so svojimi deťmi. Namiesto toho, aby si vychutnával krásu prírody a spoločnosť detí, musel sa sústreďovať iba na to, aby túru vôbec zvládol a neustále si musel dávať prestávky.

Keď sa pustil do chudnutia, vážil 127 kilogramov.

Profimedia

Za 6 mesiacov sa mu podarilo nielen zhodiť brucho a schudnúť, ale aj dokonalo vytvarovať postavu, ktorá je teraz samý sval. Tá zmena je neuveriteľná, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/Bd1EkHrHdys/?taken-by=jeremiahpetersonmontana

Ako sa mu to podarilo?

Na svojom Instagrame má niekoľko tisíc fanúšikov, ktorí obdivujú jeho premenu a všetci sú samozrejme zvedaví, ako to dokázal. Jeho odpoveď je jednoduchá: “Moja čestná odpoveď je, že som poctivo makal,” povedal Peterson, ktorý je tiež presvedčený, že zmena musí nastať najskôr v našej hlave.  

Okrem pravidelného pohybu a cvičenia si robí túry, jednu ráno pred prácou a hodinu po práci každý deň. Samozrejmosťou bola aj kompletná zmena jedálnička, zdravá a výživná strava skombinovaná s pohybom mu priniesla fantastické výsledky za rekordne krátky čas. Super motivácia, však?

https://www.instagram.com/p/BdlNcHUnNq6/?taken-by=jeremiahpetersonmontana

https://www.instagram.com/p/Bc0idv_H5yW/?taken-by=jeremiahpetersonmontana

Súvisiace články

Najčítanejšie