Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Neuveriteľná premena: Po schudnutí o polovicu ju ľudia nespoznávajú
Zdielať na

Neuveriteľná premena: Po schudnutí o polovicu ju ľudia nespoznávajú

Zdroj: Profimedia

Mladá mamička sa rozhodla urobiť radikálnu zmenu vo svojom živote, keď prišla o svojho otca, ktorý zomrel práve na následky nezdravého životného štýlu.

Crystal Turk (32) nechcela skončiť ako jej otec, ktorý zomrel na srdcové problémy spôsobené katastrofálnou životosprávou a rovnako nechcela byť zlým príkladom pre svoje deti. Zmenila svoje návyky, myslenie, a dnes je z nej osobná trénerka.

Ako sa jej to podarilo?

Crystal nechcela dopadnúť tak, ako jej otec, ktorý kvôli nezdravému životnému štýlu dostal prvý infarkt už po štyridsiatke. Veľkou motiváciou boli aj jej dvaja synovia, pre ktorých chcela byť správnym príkladom.

Profimedia

Crystal Turk

Začala kompletnou zmenou jedálnička, v ktorom prevládali ľahké a zdravé jedlá, zmenšila porcie a všetko, čo počas dňa zjedla, si poctivo zapisovala. Cvičila najskôr po 30 minút denne a postupne zvládala stále viac, i keď sa priznala, že najmä začiatky, keď mala veľkú nadváhu, boli naozaj ťažké. Všetka námaha však stála za to a Crystal z pôvodnej váhy 136 kíl zhodila vyše 70!

Profimedia

​Po chudnutí jej zostalo veľa nadbytočnej kože, ale verí, že čoskoro podstúpi zákrok na jej odstránenie. Crystal si dokonca spravila kurz osobného trénera a pomáha ďalším ľuďom, ktorí sa trápia s nadváhou presne tak, ako ona predtým.

Profimedia

“Mám neuveriteľne veľa energie a konečne ju môžem využiť na moje deti, najcennejšou zmenou je však to, že som sa naučila milovať samú seba. Konečne som schopná pozrieť sa na seba do zrkadla a som pyšná na to, čo som dokázala,” dodala šťastná mamička.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie